2777
2789
عنوان

مشخصات همسر

142 بازدید | 13 پست

متاهل‌ها خودتون سطح تحصیلات و خانوادتون وشغلتون  و همسرتون چجوریه و چجوری با هم آشنا شدین؟ مجردها هم شرایطشونو بگن و ذکر کنن دوست دارن مشخصات همسر ایندشون از لحاظ تحصیلات و شغل و..چطور باشه؟

دوستان توجه داشته باشید که همه چیز(زیبایی پول عشق تیپ و...) بعد یمدت عادی میشه و بعد شما با اخلاقیات و شخصیت شوهرتون  همسرتون  زندگی میکنید پس تو انتخابتون دقت کنید  . تا بعدا مجبور نشید تاپیک بزنید بعد ۱۰ سال ۱۵ سال میخوام از شوهرم جدا بشم♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم تحصیلاتم دکتراس..فعلا مشغول استراحتم..از ی خانواده کم جمعیت هستم.. دوست دارم همسرمم از لحاظ تحصیلی و شغلی بهم بخوره و همشهری خودمون باشه و از لحاظ وضعیت مالی هم در شرایط خوبی باشه..

والا من دانشجو مهندسی هستم و قصد دارم ادامه بدم تا مقطع دکترا...اگه عمری باقی باشه البته

برای همسرم خب قطعا دوست دارم یا از من بالا تر باشن یا در سطح من

شغل و وضعیت مالیم همونطور

پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است
والا من دانشجو مهندسی هستم و قصد دارم ادامه بدم تا مقطع دکترا...اگه عمری باقی باشه البته برای همسرم ...

یعنی به فرض اگه دکترا داشته باشی ارشد از دایره انتخابات خط میخوره؟از لحاظ مالی تا چه حد بالاتر به نظرت قبوله؟

باید بیشتر تو اجتماع و محیط های مختلف حاضر بشی  کنفرانس های مختلف شرکت کن  کلاس های مختل ...

از بس همه جا رفتم و کیس مورد نظرم نبود حالم بهم میخوره..دعا کن برام ی کیس مناسب پیدا شه

یعنی به فرض اگه دکترا داشته باشی ارشد از دایره انتخابات خط میخوره؟از لحاظ مالی تا چه حد بالاتر به نظ ...

اره برای من مهمه خط میخوره

چون وضع خانواده خودم نسبتا خوبه دلم میخواد در سطح خودمون باشن

ترجیح میدم کاملا شبیه باشیم تا بتونیم درک کنیم همو

پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است