2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا اینجوری میگفت

91 بازدید | 11 پست

یک روز رفتم تهران دکتر رفتیم خونه دوست شوهرم بعد خواستم با خانمه برم بیرون آرایشم و تجدید کردم

گفت ظاهرا خیلی ب آرایش علاقه داری اره

منم گفتم ن ولی باید مرتبش کنم

فرداش ک خواستیم برگردیم داشتم آرایش میکردم گفت شبم با آرایشت خوابیدی

ازمن کوچکتره خیلی

جای من بودین چ حسی بتون دست میداد و چ جوابی میدین 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفتی دست ب لوازم ارایشیای تو ک نزدم 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
آرایشت غلیظه؟ 😬 

تاحدودی

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
میگفتم تا کور شود هر آنکه نتواند دید 

جدی تو اینجوری جواب می دادی؟ 

میگفتی دست ب لوازم ارایشیای تو ک نزدم 

واقعا اینجوری میگفتی

واقعا اینجوری میگفتی

بستگی داشت چقدر باهاش آشنا و نزدیک باشم 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
تاحدودی

خب آرایش غلیظ تو تهران مد نیست

اکثرا دیگه بیشتر طبیعی می رن بیرون.اون‌ حالت کرم پودر و آرایش آنچنانی با آلودگی هوای تهران پوستت و بیچاره می کنه.

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️