2821
2789
عنوان

با دوستاش..😈

187 بازدید | 23 پست

دوست پسرم با دوستاش بیرونه خیلی کم میاد چی بگم بیشتر دلش تنگ بشه عذاب وجدان بگیره منو تنها گذاشته😈😂 میخواستم با صدای بچگونه ویس بدم ولی بابام پیشمه نمیشه راهکار بگین😂

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنده در لهو و لعب دخالت‌ نمیکنم

تکبیر😂

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بنده در لهو و لعب دخالت‌ نمیکنم

حالا این یه بارو دخالت کن جون من ضروریه😂

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋
خودت باش

خب خودم راهکاری به ذهنش نمیرسه این جمع رفیقاشو کوفتش کنه😔😂

منم همین مشکلو دارم آمروزصبح سر همین دعوامون شد😁 تازه منو هم مقصر میدونست 

چجوری سر جنگو باز کردی اینو بگو😂

😂نه اصرار نکن

دیگه تا اینجا اومدی حاج خانوم حیفه از اون راه حل خوبات ندی😂

واسه چی میخوای اذیتش  کنی .. خب بهش پیام بده بگو این دختره کیه اومده پیوی من میگه ...

چون که رفته با دوستاش دور دور کم انلاین میشه منم حسودیم میشه به اونااا

بدبخت این دیگه خیلی بده که😂😂