فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 عنوان بادمجون 58 بازدید | 8 پست میخوام درست کنم چیکار کنم کم روغن مصرف بشه👍🙃 مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍) 1402/12/05 | 16:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 45117 من تو اب و نمک میخوابونم .ابکش میکنم میریزم تو اب خالی.. بعد از اب درمیارم یه تکون میدم همونجوری خیس میزارم تو ماهیتابه که روغن داره..یه لایه ام روش میچینم. درشو نیمه باز میزارم..به نظرم کمتر روغن جذب میشه مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
سیره عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1655 بادمجونا رو میذارم تو آب جوش و نمک سه دقیقه ای بجوشه بعد تو ابکش میریزم ابش بره دیگه روش آب نمیگیرم یه کم تو آب کش بمونه ابش بره سرخ میکنم به نظرم واقعا کم روغن مصرف شد تو یه کانالی دیدم انجام دادم
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 بادمجونا رو میذارم تو آب جوش و نمک سه دقیقه ای بجوشه بعد تو ابکش میریزم ابش بره دیگه روش آب نم ... میخوام بعد بزارم تو سس هم یه کم بجوشه خراب نمیشه اینجوری؟؟ ؟ مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
سیره عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1655 میخوام بعد بزارم تو سس هم یه کم بجوشه خراب نمیشه اینجوری؟؟ ؟ تو سس🤔نمیدونم عزیزم ببخشید
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 تو سس🤔نمیدونم عزیزم ببخشید بادمجونو ک سرخ کردیم ربم سرخ میکنم با پیاز و فلفل دلمه و گوجه یه کم اب میذارم چندتا قل بزنه ک خشک نباشه مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
سیره عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1655 بادمجونو ک سرخ کردیم ربم سرخ میکنم با پیاز و فلفل دلمه و گوجه یه کم اب میذارم چندتا قل بزنه ک خشک نب ... اها اینجوری آره له میشه فدا
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 من تو اب و نمک میخوابونم .ابکش میکنم میریزم تو اب خالی.. بعد از اب درمیارم یه تکون میدم همون ... مرسی عزیزم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 اها اینجوری آره له میشه فدا اوکی. مرسی مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)