2777
2789
عنوان

یه پسره هست من حس عجیبی بهش دارم😐

260 بازدید | 7 پست

من متاهلم نمیگم از اون پسره خوشم میاد یا دوسش دارم اصلا تازه عاشق شوهرمم 

فقط نمیدونم چرا این پسره رو از بچگی تو شهرمون میدیدم حس میکردم خیلی اشناس برام خیلی میشناسمش انگار قبلا باهاش زندگی کردم من اصلا صداشو نشنیده بودم ولی حس میکردم صداش چجوری باشه یا حس میکردم اسمش چی باشه

بعد یبار من تو ماشین بودم این پسرع هم رد میشد با شوهرم صحبت کرد و فهمیدم دقیقا همون صداییه کع حس میکنم شنیدم و جالبتر این بود که شوهرم به اسمی صداش میزد که حس میکردم این باشه اسمش!

ینی چی بچه ها چرا انقد حس عجیبی دارم بهش نگید متاهلی ذهنتو انقد درگیرش کردی کع به صداش و اسمش فکر کردی میگم از بچگی حس عجیبی بهش داشتم انموقع بع اینا فکر کردم😐فقط پ شمام ریخته

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهرتون کوچیکه؟

کوچیک هست تقریبا ولی من کلا از بچگی افسردگی داشتم و خجالتی بودم همیشه خونه بودم و این پسره اون طرف شهر زندگی میکنه نه تاحالا اسمشو شنیدم نه صداشو فقط از دور دیدمش جوری که یادمه بچه بودم یجوری به چشمم اشنا اومد که وقتی دیدمش دوباره برگشتم با تعجب نگاش کردم

کوچیک هست تقریبا ولی من کلا از بچگی افسردگی داشتم و خجالتی بودم همیشه خونه بودم و این پسره اون طرف ش ...

منم اینجوری شدم رفته بودیم یه جا دیگه ۲ ساعت با جایی که هستیم فاصله بود تو خیابون همچین اتفاقی برا من افتاد 

هم من و هم اون شخص برگشتیم نگاه کردیم ولی اصلا صورتشو ندیدم سویسرت تنش بود کلاهشو انداخته بود روی سرش 

عجیب و غریب بود کلا😐

یه لحظه فک کردم صورت نداره😐😂

حس خیلی عجیبی داشتم خیلیییی عجیب و غریب

و هر دو با هم برگشتیم 

خیلی دوست داشتم بشناسمش اون موقع من ۱۴ سالم بود😂

مامانمم تند داشت تو پباده رو راه میرفت مجبورا با دو رفتم به مامانم برسم..

با اینکه حتی صورتشم ندیدم ولی دوست دارم یروز پیدا شه بشناسمش🙂😂

-

منم اینجوری شدم رفته بودیم یه جا دیگه ۲ ساعت با جایی که هستیم فاصله بود تو خیابون همچین اتفاقی برا م ...

یهویی یه جاذبه ی خاصی شکل گرفت!!!

نمیدانم چی شد اصلا 

شاید کسی درک نکنه و اصلا اون حسه گفتنی نیست اصلاا نمیشه حتی مثالشو زد منم دقیقا انگار اون شخصو میشناختم لا تمام وجود ..گفتم که صورتشم ندیدم ولی هر ادمی انرژی خاص خودشو داره 

شاید از این لحاظ برام اشنا بود و خاص..

-

یهویی یه جاذبه ی خاصی شکل گرفت!!! نمیدانم چی شد اصلا  شاید کسی درک نکنه و اصلا اون حسه گفتنی ...

دقیقا میفهمم جی میگی منم این حسو به اون ادم دارم شدیدا شدیدا

2790
2778
2791
2779
2792