2821
2789

قرص ال کارنتین ،اسپریژن،جلبک اسپیرولیناو کلرولا،اندروفرتی،ولمن کانسپیشن ،سلنیون،دی،ای ،کیوتن هم استفاده کرده تاثیری نداشته ،گرمیجاتم استفاده کردیم مثل خرنوب و شیرموز و نخود،بادام زمینی و‌‌‌‌‌ ... ولی نمیدونم دیگه چیکلر کنیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله آمپول hmg هفته ای یدونه زد ۴ تا

دیشب تا خود صبح گریه کردم هر دومون خسته شدیم دیگه 

اون آمپولارو دکتر بهش داد ؟

ماهم استفتده کنیم نتیجه میگیریم 

خدا خیرت بده

تغذیه  نان فقط سنگک مواد غذایی تو ظروف پلاستیکی مثل شیر حتی ممنوع استقاده از مایکروویو وای ...

هیچکدومو ندادیم

نون فقط سنگک میخوریم چون نزدیک خونمونه البته فریز میکنم 

وایفای هم قبلا داشتیم 

ظروف پلاستیکی هم مخالفم

فقط همسرم صبحها شیر وکیک میخوره میگم نگهدارنده داره نخور

نوشابه هم میخوره البته نه هر روز

همس منم هر سه تارو مشکل داره  سرعت aبعد مصرف دارو صفر شد مورفو هم از ۵ به ۲ رسید تعدادشم ۹می ...

چرا a صفر شد؟

البته بگما 

من بلافاصله بعد داروهای همسرم

حامله شدمو سقط شد

بعد کامل داروهاشو همسرم قطع کرد

درست شد و بعدش طبیعی حامله شدم

من زن بودنم را دوست دارم🎀
دیشب تا خود صبح گریه کردم هر دومون خسته شدیم دیگه  اون آمپولارو دکتر بهش داد ؟ ماهم استفتده ک ...

ببین من شنیدم ۱/۲ کلومیفن هم برا آقایون تجویز میکنن

حالا باز بپرس از دکتر

من زن بودنم را دوست دارم🎀
چرا a صفر شد؟ البته بگما  من بلافاصله بعد داروهای همسرم حامله شدمو سقط شد بعد ک ...

خداروشکر خدا نگهدارش باشه انشا....،

سن من زیاده آخه ۳۵ سالمه ،خیلی دکتر رفتیم وکلی قرص و آمپول،حتی تستوسترونم دادن بهش استفاده کرد ولی هر ماه بی بی چک منفی و بعد پریود و کلی گریه