2777
2789
عنوان

طلاق با بچه

183 بازدید | 19 پست

۹ ساله ازدواج کردیم ۲سال  بعد تولد دخترم متوجه خیانت کردنش شدم دیگه هر کاری کردم بزاره کنار دعوا قهر حرف زدم باهاش اصلا نمیفهمه مشاوره هم میریم که بعد تست خودشناسی گفت که باید روان درمانی و دارو درمانی بشه چون دچار بیش فعالی هست و نمیتونه هیجاناتش رو کنترل کنه 

چه کنم جدا شم یه درده بمونم یه درده دیگه خیلی درمونده ام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عزیزم دو سالگی دخترم متوجه خیانتش شدم همون موقع ترکش کردم و مهریمو میگیرم طلاقم نداده و برام مهم نیست با دخترم زندگی میکنم الان 5 سالشه

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
منم عزیزم دو سالگی دخترم متوجه خیانتش شدم همون موقع ترکش کردم و مهریمو میگیرم طلاقم نداده و برام مهم ...

برگشتی خونه پدرت ؟اصلا متوجه اشتباهش شد بخواد برگردی

برگشتی خونه پدرت ؟اصلا متوجه اشتباهش شد بخواد برگردی

نه عزیزم آدم خیانتکار روشم زیاده معمولا من اصلا پشیمونم میشد برنمیگشتم الان طبقه بالای پدرم زندگی میکنم با گول طلاهام و مهریم یه خونه کوچیکم خریدم خدا خیلی کمکم کرد خیلی

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
جدا شدی ؟ بچه داشتی 

پدرمادرم ده ها بار تا طلاق رفتن فقط من اسیب دیدم

الان ازدواج کردم دوتابچه دارم بخاطر اینکه اون لحظه ها اون صحنه ها بچهام اجربه نکنن سکوت میکنم در برابر خیلی ی چیزها

پدر معتاد بودوبیکار و من میدونستم زن باز هم هست ولی مادرم ن 

بستری شد بیمارستان روانی تابرام ی کیس خواستگار پیداشد تا فهمید میخان پدرمادرم طلاق بگیرن رفت دیگ مادرم گف بسه جنگیدن بخاطری نگن دختذش بچه طلاقه خواستگارنیاد اتش بس کرد

خدایا شکرت
نه عزیزم آدم خیانتکار روشم زیاده معمولا من اصلا پشیمونم میشد برنمیگشتم الان طبقه بالای پدرم زندگی می ...

خدا ر‌و شکر دخترت چطوره روحیش خوبه دختر منم ۵ سالشه 

طلاق از نظرت خیلی سخته ؟من خانوادم نه پول دارن نه محبتی که بتونم تو تنهایی پناه ببرم بهشون

پدرمادرم ده ها بار تا طلاق رفتن فقط من اسیب دیدم الان ازدواج کردم دوتابچه دارم بخاطر اینکه اون لحظه ...

متأسفم واقعا درد منم بچه‌م هست تو چشاش که نگاه میکنم میخوام بمیرم خیییلی واسش ناراحتم نمیدونم جدا شم چی میشه راستش میترسم خیلی از آینده دخترم و خودم

متأسفم واقعا درد منم بچه‌م هست تو چشاش که نگاه میکنم میخوام بمیرم خیییلی واسش ناراحتم نمیدونم جدا شم ...

مادرمن بعد۱۸سال اتش بس داد من نابود کرد میگف کاش زودتر ازش میکشیدم بیرون فقط ب عنوان ی اسم تو شناسنامه دهن مردم بستن بهش نگاه میکردم ی عمرجنگید آدمش کنه نشد حالا داره زندگی میکنه ن میپرسه کجابودی ن میپرسه باکی بودی ن میگه پول بده شده بابام۳شب نیومد خونه و مامانم بیخیالش بود

خدایا شکرت
مادرمن بعد۱۸سال اتش بس داد من نابود کرد میگف کاش زودتر ازش میکشیدم بیرون فقط ب عنوان ی اسم تو شناسنا ...

خودت به عنوان کسی که پدرش به مادر خیانت میکنه شده به مادرت بگی بخاطر من چرا تحمل کردی چرا جدا نشدی ؟

من ترسم از اینه دخترم بزرگ بشه بگه چرا بخاطر من موندی چرا نرفتی اونوقت که من جوونیم رفته 

خدا ر‌و شکر دخترت چطوره روحیش خوبه دختر منم ۵ سالشه  طلاق از نظرت خیلی سخته ؟من خانوادم نه پول ...

آره عزیزم خیلی سخته اگهکارو پول و حمایت خانواده نداری یا شوهرت نداره مهریه بده سمتش نرو اصلا

آره عزیزم خیلی سخته اگهکارو پول و حمایت خانواده نداری یا شوهرت نداره مهریه بده سمتش نرو اصلا

شده پشیمون بشی آخه چجوری کنار بیام با خیانت درد داره عذابه برام