2777
2789
عنوان

ایده برا عروسی نگرفتن 😁

381 بازدید | 16 پست

ما تصمیم گرفتیم بریم ماه عسل عکس و کلیپ بگیریم بعد ماه عسلم خونواده ها دعوت باشن و یه شام و شیرینی کلا خونواده ها ۳۰ نفری میشیم 

حالا یه چند تا ایده بگین که همین عالی باشه مثلا موقع برگشت از ماه عسل با لباس عروس برم خونم ؟ آخه میدونید جمعیتشان زیاد نیست برا با لباس رفتن میخوایم موقع برگش با لباس مهمونی باشیم 

میشه نظری ایده ای دارین بگین 

ماه عسلم مشهد یا شمال 

رفتی مشهد منم جزو ملتمیسن دعاهات بگو

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه لباس عروس برات مهمه بپوش 

و برو آتلیه 

وگرنه کار اضافه است

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ببین من اینجوری مراسم گرفتم رفتیم مکه بعد حاجی خورون توی خونه ۵۰نفر دعوت کردیم وقت آرایشگاه گرفتم و لباس عروس پوشیدم و رفتیم آتلیه و فیلمبرداری بعدم اومدیم خونه جشن گرفتیم و تموم شد شما که عکس و فیلم میگیری پس فقط لباس سفید  شیک بپوش 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

شام اگر پرسی هست عزیزم  که هیچی ولی اگر میز شام هست یه دیزاین خوب برای غذاها و یه گل آرایی  شیک برای روی میز خیلی جلوه و حس و حال قشنگی میده، ولی لباس عروس برای محیط خونه فکر کنم کار اضافه اس، یه لباس ماکسی شیک یه کم از پشت دنباله داشته باشه بدون پف فکر میکنم خیلی جالب تر باشه، در هر صورت انشالله خوشبخت بشید گلم، و لحظه های زندگیتون پر از شیرینی  و نشاط🥰

من بودم میرفتم ارایشگاه لباس عروس و اتلیه میامدیم تالار یا یه باغی چیزی شام و یه بزن و برقص برای حال خوبش بدش هم مسافرت رو همون شب میرفتیم 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................