2777
2789
قدرت ژاپن رو میبینی  فقط سه خودرو ژاپنی نیستن

خودروهای قبل دهه ۸۰ میلادی به قول یکی از کاربران پدال بادوام ترین موتورهارو میساختن اکثر شرکتا اما رفته رفته به سمت تکنولوژی و پیچیده شدن پیشرانه ها رفتن اما بعضی شرکتا مثل تویوتا هوندا پیچیده نیستن

قدرت ژاپن رو میبینی  فقط سه خودرو ژاپنی نیستن

ببین من خودمم یه دوره میگفتم اگه یه وجه تمایزی بین خودسازی ژاپنی نسبت به اروپایی و آمریکایی باشه دوام موتوریشونه اما وقتی فهمیدم قبل تر از تویوتا هم موتورهای بادوام میساختن تعصب اجازه نمی‌داد اما خوب قبول کردم اونا از اول پیشرفته بودن اما همچنان تو آسیا ژاپنیا بیشتر از کره دوست دارم چینی رو اصلا دوست ندارم اما خوب اونا هم برند خوب با خودروی خوب دارن که متاسفانه هرچی برند ناشناخته میارن اما خوب پافشاری میکنم میگم اروپا امریکا واقعا یه چیز دیگن واقعا از نظر طراحی تکنولوژی قدمت حرف ندارن حتی امسالم تویوتا 2023 پرفورش ترین خودروساز جهان شناخته شده ولی بازم به اصالت اروپایی ها و آمریکایی ها نمیرسه چون هرچی داره مال اوناس اما خوب نظر شما هم محترمه امیدوارم اون خودرویی که دوست دارین چه تویوتا یا هرچی بخرین فقط میخوام تعصبی نباشیم منطقی باشیم و اینکه من خودم عاشق خودرو ژاپنیم دوتا ماشین که دوست دارم یکی مزدا ۳ یکی تویوتا اریون لکسوس is لکسوس ES 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین من خودمم یه دوره میگفتم اگه یه وجه تمایزی بین خودسازی ژاپنی نسبت به اروپایی و آمریکایی باشه دوا ...

از نظر قدمت و طراحی این ما بودیم که پیشتاز بودیم 

بی دلیل و با بی‌ فکری پادشاه ها عقب موندیم 

و با تعصب روی قوم و قبیله از رده خارج شدیم 

مهندسین ما رفتن و برای اروپایی ها و آمریکایی ها کارکردن

غاری که از ورود به آن ترس داری ، حاوی همان گنجی است که به دنبال آن هستی
بله اینم درسته

در کل تمام متریال های با کیفیت خودروساز ها 

از ایران بزرگ که الان تکه تکه شده تامین میشه

از نظر قدمت و طراحی این ما بودیم که پیشتاز بودیم  بی دلیل و با بی‌ فکری پادشاه ها عقب موندیم&n ...

و حتی من معتقدم که تو جنگ جهانی دوم امریکا خوب ژاپن با دوتا بمب اتمی که تو هیروشیما و ناکازاکی پرتاب شد نابود شد و مجبور شد تسلیم قدرت امریکا بشه اگه المانم شکست نمی‌خورد به عقیده من یکی از قویترین کشورا بود ولی خیلی مردم وحشی خونخواری بودن

در کل تمام متریال های با کیفیت خودروساز ها  از ایران بزرگ که الان تکه تکه شده تامین میشه

انشاالله که درست بشه همه چی ما حتی دهه ۸۰ هم خوب داشتیم در خودروسازی طی میکردم مثلا همین ماشین سمند با کره ای های مثل ورنا و ریو مقایسه میشد نه با چینی که البته اون موقع چینی نبود

انشاالله که درست بشه همه چی ما حتی دهه ۸۰ هم خوب داشتیم در خودروسازی طی میکردم مثلا همین ماشین سمند ...

ما خیلی مهندسین خوبی داریم 

دولت حمایت نمیکنه 

همین ایران‌خودرو هم پایه گذاریش مال زمان شاهه

در کل تمام متریال های با کیفیت خودروساز ها  از ایران بزرگ که الان تکه تکه شده تامین میشه

چون سمند در زمان خودش اپشن های خوبی داشت مثلا سیستم سخنگو مالتی پلکس سویچ هوشمند سنسور دنده عقب  صندلی برقی راننده و متریال باکیفیت بهتر از ریو و ورنا

ما خیلی مهندسین خوبی داریم  دولت حمایت نمیکنه  همین ایران‌خودرو هم پایه گذاریش مال زمان ...

فعلا که اخبار می‌شنویم دارن پیشرفت میکنن حالا ماشینی مثل ریرا که اولین کراس آورد ملی که جلوشم از سانتافه کپ زدن خداکنه ماشین باکیفیت خوبی بسازن نه مثل قبلیا حلبی آشغال چون میگم ما قبلش با کره ای ها مقایسه می‌شدیم الان باید زور بزنیم به چینی‌ها برسیم

فعلا که اخبار می‌شنویم دارن پیشرفت میکنن حالا ماشینی مثل ریرا که اولین کراس آورد ملی که جلوشم از سان ...

زیرا و غیره هم مونتاژی هستن 

ماشین ملی یا بومی یعنی صفر تا صد ایرانی 

نه اینکه همش از چین باشه فقط سر همش کنیم

زیرا و غیره هم مونتاژی هستن  ماشین ملی یا بومی یعنی صفر تا صد ایرانی  نه اینکه همش از چی ...

ریرا‌ منظورم بود