2777
2789

دخترم تازه 4 ماهش شده تازه 

چند روزه عطسه زیاد میکنه روزی دو سه تا سرفه

ابریزش بینی نداره ولی باید روزی دوبار بیتیشو تمیز کنم حتما وگرنه موقع شیر خوردن اذیت میشه 

با دهنش صدای تف کردن در میاره 

بی قراره معمولا 

تب نداره ولی رنگ دستشوییش زرد مایل به سبزه حالت لزج داره بعضی وقتا

خوابش و خوراکش خوبه ولی موقع شیر خوردن بازیگوشی میکنه حس میکنم یه کم لاغر شده از لحاظ ظاهری 

خانما دکتر بردمش ولی تجربه شما میخوام ببینم چیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی میتونه علتش شیر باشه ؟؟ باید چبکار کنم ؟  به چیا ممکنه حساس باشه ؟ من خیلی رعایت میکنم&nb ...

بله شیرت قبل از اینکه بدی باید یکمشو تخلیه کنی از تو سی‌نت........بچه روغن زیاد نباید بخوری زرد چوبه تو غذات اصلا نباشه.....روی هروعده غذات سریع آب نخور یکم بزار بره پایین تا میزو جمع میکنی ....

هیچی همینا ....فقط اصلا غذا مونده نخور حتی یه ساعت میمونه نخور تموم یه هفته مراعات کنی حله درست میشه ...

خونه مادر شوهرمم همش سویا میریزه تو غذا 0ادویه هم زیاد میزنه بعدم غذا مونده خیلی مباره 0

همش ته مونده های یخچالو میاره بعنوان غذا 

خونه مادر شوهرمم همش سویا میریزه تو غذا 0ادویه هم زیاد میزنه بعدم غذا مونده خیلی مباره 0 همش ته مون ...

خواب شما به هیچ عنوان لب نزن قبلش خودت سیر کن بعد میای خونه خودتم سیر کن ...از یخچال پنیر برداری بهتره تا غذا موندشون بخوره بچت معدش خدایی نکرده مشکل پیدا میکنه