2777
2789
چه تاثیری روش داره؟

هم ریزشش رو کم میکرد هم جنس موهاش نرمتر و زخیم تر میشد کلا مالتیز موهای صافی داره ولی مثلا وقتی بغلش میکردم یا قلاده میبستم برای بیرون رفتن موهاش حالت الکتریسیته میشد وقتی قرص رو بهش میدادم این حالتو نداشت خوب بود 

ولی خب باید ادامه دار باشه من دوبار براش گرفتم ینی یکسال مصرف کرد الان یک ماه پیش تموم شد نتونستم فعلا بگیرم تو این یکی دوهفته باید دوباره براش بخرم

هم ریزشش رو کم میکرد هم جنس موهاش نرمتر و زخیم تر میشد کلا مالتیز موهای صافی داره ولی مثلا وقتی بغلش ...

باورتومیشه انقد موهاش زیاد شده که تو غذامون هست؟

مادرم‌میخاد ردش کنه به یه بدبختی فعلا نگه داشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورتومیشه انقد موهاش زیاد شده که تو غذامون هست؟ مادرم‌میخاد ردش کنه به یه بدبختی فعلا نگه داشتم

اگر میتونی این قرص رو بگیر درست میشه من خودمم همینجوری بودم بااین قرص درست شد

ولی توروخدا ندینش به کس دیگه گناه داره اونا خیلی زود به ما وابسته میشن اذیت میشه اگر نبینتتون

اگر میتونی این قرص رو بگیر درست میشه من خودمم همینجوری بودم بااین قرص درست شد ولی توروخدا ندینش به ...

این سگ حمایتیه یعنی دزدیده بودنش 

ما یه کارتن خواب گرفته بودیم

خیلی مظلومه خیلی آسیب دیده تازه افسردگی داره بهتره میشه

این سگ حمایتیه یعنی دزدیده بودنش  ما یه کارتن خواب گرفته بودیم خیلی مظلومه خیلی آسیب دیده تاز ...

آخی عزیزدلم 

خدا خیلی دوسش داشته که شمارو سر راهش قرار داده 

اگر افسردگیش داره با شما خوب میشه مطمئن باشین از بودن باهاتون خیلی خوشحاله 

اگر تونستین این قرص رو بگیرین اگر براتون سخت بود از دامپزشکی بپرسین ببینین قرص های مکمل مو قیمت های مناسبتر بهتون چی پیشنهاد میدن

آخی عزیزدلم  خدا خیلی دوسش داشته که شمارو سر راهش قرار داده  اگر افسردگیش داره با شما خو ...

روزای اول پاش میلنگید حتی بهمون نگا نمی‌کرد ولی الان یکم شیطونی میکنه

ما اینو به ۶۰۰ آوردیم که قرار شد حامیش کمک مالی کنه ولی نکرد...

اره  ما خودمون شرایط خوبی نداریم اینم که آوردیم بخاطر این بود که حامی هزینه هارو بده ولی...

با خود حامی تماس بگیرین بهش شرایط رو بگین 

اگر جواب نگرفتین 

باافراد حمایت از حیوانات شهرتون تماس بگیرین و ازشون کمک بگیرین بهتون کمک میکنن

اگر هیچکدوم ازاینا جواب نداد به یه حامی بسپارینش ولی لطفا گزینه آخرتون واگذاری باشه خیلی ناراحت کننده اس واقعا

با خود حامی تماس بگیرین بهش شرایط رو بگین  اگر جواب نگرفتین  باافراد حمایت از حیوانات شه ...

این سگ با امید اومده خونمون نمیتونم به کسی  بدمش 

۶ سالشه ولی عاشقشم