2777
2789
تموم شده فکر کنم ولی باز شروع نمیکنن مرحله دوم رو .ما تقریبا ۴ماه میشه ردش کردن نمیگن پدرو مادر این ...

حالا مدارس تعطیل بشه دوباره باز میشه 

من یادمه که تابستون بود رفتیم مدارس تعطیل بودن

تازه ورود نیستم با چهارسال سابقه ترکیدم درگرانبها بودم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تموم شده فکر کنم ولی باز شروع نمیکنن مرحله دوم رو .ما تقریبا ۴ماه میشه ردش کردن نمیگن پدرو مادر این ...

عزیزم‌اصلا ناراحت نباش تست تخصصی رو اکثر بچه ها جواب میدن نهایت بهت میگن دیراموز و میره مدرسه عادی

سوالاتش رو هیچ‌کس نمیدونه و تستر تخصصی این کار رو انجام میده  براهمین طول میکشه تا‌نوبتش بشه و اینکه حتما قبل ثبت نام کلاس اول تست مجدد انجام میشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
من امسال بردم هیچی نگفتن فقط یه کاغذ دادن برای واکسن.اگه رد بشه خودشون میگن؟؟

بله و تو سامانه هم میتونید نتیجه رو ببنید

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

دختر من طبق اطلاعات شناسنامه ای سال جدید باید بره پیش ۲

ولی خیلی ریزه می‌ره است

میشه یه سال عقب بندازم ؟

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩و خدایی که به شدت کافیست....⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
برای من رد کردن چون دخترم جوابشون رو نمیداد ارجاع دادن جای دیگه جورچین بهش دادن حل کرد

شما واسه چه سالی بود امسال بود جورچین چطور هست اگه از سوالات میدونی راهنمایی کنید 

شما واسه چه سالی بود امسال بود جورچین چطور هست اگه از سوالات میدونی راهنمایی کنید 

الان دخترم کلاس هفتم هست.ولی اون جایی رو که مارو بردن تمام بچه ها مشکل دار بودن وقتی رییس اونجا دخترم رو دید اصلا جا خورد گفت چرا اونجا سهل انگاری میکنن و حوصله بخرج نمیدن الان این نباید اینجا باشه.ببین جایی که ارجاع دادن بچه ها از لحاظ ذهنی پایین بود من تهرانم فلکه صادقیه رفتیم که مرکز اصلی سنجش بود.

دختر من طبق اطلاعات شناسنامه ای سال جدید باید بره پیش ۲ ولی خیلی ریزه می‌ره است میشه یه سال عقب بن ...

ملت جلو میندازن شما میخوای عقب بندازی؟ البته هر چی خودتون صلاح میدونید

زاده ی کهکشان.
ملت جلو میندازن شما میخوای عقب بندازی؟ البته هر چی خودتون صلاح میدونید

میگم چون خیلی ربزه

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩و خدایی که به شدت کافیست....⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
میگم چون خیلی ربزه

نه بابا چه ربطی داره مهم هوشه منم خواهرم متولد 11 مهره.. نیمه دومی باید میبود قاعدتا ولی یه لایحه اومد اون سال که بچه هایی که متولد مهر بودن هم میتونن برن کلاس اول ثبت نام کنن مامانم که واسه سنجش بردش گفته بودن از 115 سوال به 113 سوال جواب درست داده خیلیم ریزه میزه ست اصلا بهش نمیخوره الان کلاس دومه..

زاده ی کهکشان.
دوستم. زنگ‌زدن‌رفت مشکلی نبود. ولی امسال سنجش‌خیلی راحت شده .من ۲سال پیش دختر بزرگمو بزدگ قشنگ‌۱سا ...

برج چند مرحله اول رفت و برای مرحله دوم برج چند زنگ زدن نمیدونی چه سوالایی ازش پرسیدن 

برج چند مرحله اول رفت و برای مرحله دوم برج چند زنگ زدن نمیدونی چه سوالایی ازش پرسیدن 

برج‌۹بود اولیش‌دومیشم‌یکی دو هفته پیش بود..نه نمیدونه.

بهشون مکعب‌میدن میگن‌باری کن.

اعداد ازشون‌میپرسن..میپرسن‌چجوری‌از خیابون رد میشی و اینا