2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم بیاین کمک

112 بازدید | 10 پست

امروز بی بی چک زدم خط c کاملا پررنگ شد 

ولی خط T هاله طور بود یعنی یه هاله ای بود ولی قرمز نبود 

سه تا بیبی چک زدم همشون همینجوری شدم 

باردارم یعنی ؟؟

نه 

مارکشو عوض کن و دو روز دیگه تکرار کن 

باید هاله صورتی بیوفته

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انداختم سطل ، خط c کاملا پررنگ و واضح بود ولی خط t نه قرمز شد و نه صورتی ، یه هاله بود ، هر سه تا تس ...

پس شاید حامله ای عزیزم مال من نگاکن تو تاپیکم هست ببین رنگش اوتطور بود ولی حالا کمرنگتر

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
پس شاید حامله ای عزیزم مال من نگاکن تو تاپیکم هست ببین رنگش اوتطور بود ولی حالا کمرنگتر

الان از شمارو دیدم ، نه از من مثل مال شما نشده بود ، هاله افتاده بود هیچ رنگی نداشت 

الان از شمارو دیدم ، نه از من مثل مال شما نشده بود ، هاله افتاده بود هیچ رنگی نداشت 

پس شاید تبخیر بوده گلم ولی بازم صبرکن از موعدت بگذره

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
2790
2778
2791
2779
2792