2777
2789

مثلا ساخت مدرسه بیمارستان سرویس بهداشتی و... هرکاری که بعد از مرگ اثری ازش بمونه که برای مردم نفع داشته باشه میشه صدقه جاریه حتی یک تسبیح توی مسجد یا مهر و...

مرنج و مرنجان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهدای کتاب قران به مسجد  و....

حتی  نشر قران ..مثلا ویدیوهای صوت قران .تو فضای مجازی .

چون بقیه میبینن و ممکنه کپی کنن و اونا هم نشر بدن پس .جاریه .

بسم الله الرحمن الرحیم.میشه لطفا واسم یه صلوات بفرستید ❤️ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

کلا هر کاری ک اثرش بعد از مرگم بمونه و مردم استفاده کنن .میشه صدقه جاریه ..ممکنه هر عمل خوبی باشه .

بسم الله الرحمن الرحیم.میشه لطفا واسم یه صلوات بفرستید ❤️ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

گذاشتن چادرنماز،مُهر،تسبیح،قرآن،....تو مسجد

خریدن ویلچر واسه بیمارستان

ماژیک واسه مدرسه ها...

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

ازین قران هایی که بصورت برگه ای طلق دار هستن بگیرین بزارین تو امامزاده ها. قسمت خوانده شده و خواتده نشده دارن. تا زمانی که خونده بشه شما هم در ثوابش شریکین

فرزند صالح هم اگر درست تربیت شه صدقه جاریه هست

من خودم زباله های خشکمون جدا میزارم که اونی که میخواد برداره اذیت نشه 

سعی میکنم رفتار خوبی داشته باشم تو اداره به همه سلام میکنم 

هرجا هرکاری از دستم بیاد برای همه انجام میدم شد جواب به یه سوال 

اینا صدقات بی هزینه است

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

خریدن لوازم تحریر واسه بچه ها

خریدن استکان،قند،...واسه مسجدوحسینیه

اهدای بالش ،پشتی،...به مسجد

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

مثلا بچتونو نماز خون باربیارین و مومن.

به شخصی نماز یاد بدین.

مثلا جایی هستی تو موقعیت خودش احکام رو بگو به ادمها.مثلا یبار یه خانومی نماز میخوند قوزک پاش معلوم بود بهش گفتم که موقع نماز فقط دستها و گردی صورت و اگر نامحرم نباشه روی پا میتونه دیدا بشه در غیر اینصورت باطله.ایشونم اصلا نمیدونست.منبعد نمازهاش که میخونه برای من میشه صدقه جاریه.

کاشت درختی که میوه و یا سایه داره.و ادما میتونن ازش استفاده کنن.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...