من الان 20سالمه سایز سینم 85هس میگم ممکنه پسری به خاطر این موضوع از من خوشش نیاد خیلی می ترسم شوهر آیندم بدش بیاد یا بترسه اصلا خوب واضحه که دوسش نداشته باشه زنش سینهاش بزرگ و معلوم باشه چن بار تاپیک زدم به نظرتون چه سنی برم مامو پلاستی کنم
فکر نمیکنم عوارض خطرناکی داشته باشه من خیلی ظریفه بدنم و واقعا لازم داشتم انجام بدم چون خیلی ...
آره منم خیلی دلم میخواد انجام بدم اتفاقا من قدم بلنده شونه هام پهنه باسنم خوبه باز اون دردش خوردنیه میشه رفت باشگاه ولی سینه هام اصلا زیر لباس دیده نمیشه
قصد داشتم برم انجام بدم میخواستم بدونم راضی هستی شما؟
این حقایق هستند که آدمها را از هم دور میکنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ میگوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدمها یکبار عمیقاً عاشق میشوند، چون فقط یکبار نمیترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یکبار، ترسها آنقدر عمیق میشوند که عشق، دیگر دور میایستد ...
والا هر چی تو اینستا میبینیم همه سایز ۸۵ و ۹۰ هستن خیلی ام قشنگه اکثرا مردا هم دوست دارن زن با باسن ...
۹٠😐
یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
اره سینه رو هیچکاری نمیشه کرد بجز پروتز اره خیلی راضیم اوایل سخت بود ولی الان اوکی شده ...
مرسی عزیزم سلامت باشی ایشالله 🥲❤
این حقایق هستند که آدمها را از هم دور میکنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ میگوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدمها یکبار عمیقاً عاشق میشوند، چون فقط یکبار نمیترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یکبار، ترسها آنقدر عمیق میشوند که عشق، دیگر دور میایستد ...