2821
2789
عنوان

همسایه

211 بازدید | 18 پست

همسایمون طلاق گرفته با سه تا بچه اما زن و شوهر تو یه خونه باهم زندگی میکنن کاری ب کار هم ندارن !!مگه میشه مگه داریم😐😐😑😑

به خدا نگو مشکلم بزرگه به مشکل بگو خدام بزرگه❤🙏😍درخواست دوستی قبول نمیکنم با تشکر🙏

یا ابلفض.😑😂😂😂

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄

اره منم دیدم🤦‍♀️🤣🤣🤣زنه طلاق گرفته همه بچه هاشم ازدواج کردن بعد با شوهر سابقش تویه خونه زندگی میکنه تازه وقتی شوهره میاد چادرسرش میکنه🤣🤣🤣🤣البته همسایه اس

یکی نیس بگه خوب چرا طلاق گرفتین🙂

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اره منم دیدم🤦‍♀️🤣🤣🤣زنه طلاق گرفته همه بچه هاشم ازدواج کردن بعد با شوهر سابقش تویه خونه زندگی میک ...

والا😂😂😂😂😂😂😂😂😂

به خدا نگو مشکلم بزرگه به مشکل بگو خدام بزرگه❤🙏😍درخواست دوستی قبول نمیکنم با تشکر🙏
والا😂😂😂😂😂😂😂😂😂

فقط انگشت نما دیگران میشن🤦‍♀️

وایییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خوب یا جدابشید برید پی زندگی خودتون یا میخواید باهم  تو یه خونه زندگی کنید طلاقی عاطفی بگیرید ن طلاق شرعی🤦‍♀️

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
چار روز دیگ صیغه میشن باهم

چرا طلاق که صیغه بشن🤣🤣🤣🤦‍♀️

فقط انگشت نما دیگران میشن🤦‍♀️ وایییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خوب یا جدابشید برید پی زندگی خودتون یا میخوا ...

دقیقا

2828
2791
2779
2792