2777
2789

سلام عزیزم خوبی ؟؟؟ برو سمت جنوب البته همه جا عید شلوغه ولی برو سمت شیرینو و سیراف 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی ؟؟؟ برو سمت جنوب البته همه جا عید شلوغه ولی برو سمت شیرینو و سیراف 

سلام خوبم گلم تو خوبی

جنوب رفتم همه جاشو 

اصفهان نمیشه برم؟ 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
خوب الان چیکار به شیراز داشت😂💔

چون شیراز ۴ فصله کلا بهار فقط بهاره شیراز‌ خوبه .برا همین احتمالا استار گفته شیرازیا که بیینه بهتر از شیراز جایی سراغ دارن یا نه.

بی همگان بسر شود.بی تو بسر نمیشود.....
میگن یزد خوبه  من نرفتم.اگه شلوغ نباشه البته

عید هر جا بری شلوغه هیچ جا خلوتی نداره بگو روستاهای دورافتاده باشه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
بوشهر بندرعباس سمت آبادان و اهواز ک خودمون قراره بریم

جنوب رو رفتم چندبار 

سلام خوبم گلم تو خوبی جنوب رفتم همه جاشو  اصفهان نمیشه برم؟

چرا اصفهان هم خوبه یه کم سرده البته مثل بوانات خودمونه ولی جاهای دیدنی زیاد داره

چرا اصفهان هم خوبه یه کم سرده البته مثل بوانات خودمونه ولی جاهای دیدنی زیاد داره

خب پس اگ مث بوناته که عالیه😂چندسال پیش رفتم اما انقد ناراحتی پیش اومد نشد جایی رو بگردیم

یزد هم نزدیکه ها میتونی بری یزد هواش هم خوبه

اگ برم اونجا باید برم خونه خاهرشوهرام 😂😂 نمیخام برم اونجا