2777
2789

مغزم داره میترکه

چهارشنبه شب خیلی مشکوک رفتار کرد یه گوشی شکسته تو خونه داره ازش یچیزی ریخت تو اون بکی گوشی الکی گفت میخوام محتویاتش و بریزم تو گوشیم صبح ببرم بدم همکارم بده یکی درست کنه (درحالی که من میدونم این گوشی ارزش درست کردن نداره و خرجش زیاد میشه خودشم میدونه) بعد گوشی خودش و گذاشت زیر بالشتش خوابید همیشه گوشیش ول تو خونه و دست من و براش مهم نیست.تو اون گوشی شکسته رفتم متوجه شدم یه فیلم شیرایت کرده ولی پاکش کرده صبحش که رفت دستشویی رفتم تو گوشیش دیدم یه فیلم از خودش و تو خونس یعنی دیوار سفید خونه بود ولی نفهمیدم خونه خودمون یا جای دگ زود اومد گوشی و ازم گرفت و سریع فیلم و پاک کرد و گفت این فیلم و میخواستم بعدا نشونت بدم توش با تو حرف زده بودم و تو با فضولیت سورپرایزم و خراب کردی و لیاقت احساس خرج کردنم و نداری و.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدایا ذهنمو مشغول کردی 

ینی چی بود؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

چی میگفت توی فیلم؟ 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بعد رفت سرکار منم اصلا فکر نمیکردم فیلم چیزی باشه که نخواد من ببینم خلاصه حس عذاب وجدان گرفتم و بعد ظهرش ساعت دو اومد خونه گفت ناهار نخوردم درحالی که ۱۲ شرکت ناهار میدن.ساعت ۱۳:۳۵ به من زنگ زد دارم میام و ۱۰۰ تومن به همکارم دادم ازش کابل گرفتم در حالی که از یجا کارت کشیده بود انتقال نداده بود اس ام اسای بانک به گوشی من میاد.

خلاصه از سوتیاش فهمیدم زودتر از شرکت اومده بیرون و جایی رفته و یک ساعت بعدش به من زنگ زده دارم میام خونه یعنی جایی رفته و پولم خرج کرده و خواسته من نفهمم و تابلو دروغ گفته

خلاصه بعد فهمیدن این چیزا .موضوع و بهش گفتم و گفت آره ۱۲:۴۰ از شرکت اومدم بیرون بافلان همکارم که ازش کابل خریده بودم بهم بدهکار بود رفتم یه مغازه و بجاش کارت کشیدم و بهم گفت کارت همرام نیست بجای انتقال بیا کارت بکش بعدم از اونجا باهام اومد و نزدیک خونه پیاده شد.

در حالی که دقیقا ۱۳:۳۳دقیقه کارت کشید و ۱۳:۳۵دقیقه به من زنگ زد و خیلی راحت حرف زد که دارم میام و چیزی لازم نداریم و اسمم و مخفف گفت و تابلو که کسی پیشش نیست.

اما بازم خیلی قاطی کرد و سر یک ساعت نیم ساعت دیر اومدن بازخواستم میکنی و فلان....

سابقه نداشت این رفتاراش مخصوصا قاطی کردناش همیشه واضح برام توضیح میداد

حس میکنم دروغ میگه یچی هست و نمیگه....