2777
2789
عنوان

اب قلم🤢🤮🤮🤮🤮🤮

295 بازدید | 13 پست

نمیدونم چرا هر دفه اب قلم میخورم بعدش حالت تهوع میگیرم و بی حال و خسته میشم. بوی کند هم که میده شدیدا هم چربه واقعا دیگه دفه اخر بود😭 فقط الان نمیدونم چی بخورم روش که خوب شم؟ سیب؟ اب هویج؟ پرتقال؟ اینا رو داریم

پرتغال 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ابلیمو بخور

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

وای

واقعا آب قلم دوست ندارین؟؟؟؟؟

مگه میشه؟؟؟ مگه داریم؟؟؟؟!!!!

ما عضروف های نرم دور قلم و مغزش رو مولینکس میکنیم و میریزیم داخل خود آب قلم، حرارت میدیم، مثل فرنی که شد، بسته بندی میکنیم برای پلو و آش و موارد دیگر..

عاشق مزه اش هستم، همیشه یه قاشق ازش میخورم، چربیش بالاست، سرم درد میگیره 😂😂😂😂😂😂

شما هم شاید یه چای داغ با عسل بخورین، هم چربی رو میشوره، هم مزه دهنتون خوب میشه!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
مگه چطوری میخوری؟ من بسته بندی میکنم هربار ک خورشت درست میکنم یه بسته کوچیک میندازم توش اصلا ن بو د ...

وای من قلمو مامانم اب ریخت روش تا صبح جوشید و بعنوان صبونه با نون خوردیم 

وای واقعا آب قلم دوست ندارین؟؟؟؟؟ مگه میشه؟؟؟ مگه داریم؟؟؟؟!!!! ما عضروف های نرم دور قلم و مغزش ر ...

اره منم سردرد و حالت تهوع و بی حال شدم. منم مغزشو و غضروفای دورشو اینا رو خیلی دوس دارن خوشمزس ولی خیلی شدیدا چرب بود فک کنم بخاطر اون اذیت شدم دقیقا باید چربی شو میگرفتم رسما روغن تو قاشقم بود میخوردم