2777
2789
عنوان

می خوایم بریم خواستگاری اما

494 بازدید | 31 پست

دنبال دختر ساده و نجیب هستیم 

اما نمیدونم چرا جدیدا با دختر هایی مواجه میشم که خیلی به نظر 

کم حرف..مظلوم...ساده..سرش تو کار خودشه ...هستند

اما یهو میبین یه عفریته بوده طرف

نمونه اش ازدواج یکی از اطرافیانمون بود اوایل که زنش رومیدیدم فکر میکردیم بهترین زن دنیاست از بس مظلوم بود این بعد متوجه شدیم بامردها هم در ارتباطه(نمونه بارز بترس از ان که سر بزیر دارد)

چطور باید بفهمیم که جنسش اصله یا فیک....یعنی واقعلا دختر ساده  ایه یا فیلم دختر های ساده رو بازی میکنه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگر اصل رو بذارید بر کم حرفی و سر به زیری معمولا همینطور که خودتون بیان کردید میشه نجابت توی خیلی چیزای دیگه خلاصه میشه اینکه هرکس کم حرف و سر به زیره دلیل بر نجابتش نیست 

نامزدی طولانی باشه فورا عقد نکنید ترس هم داره یهو‌دیدی همه زندگي تون باید بدید مهریه زود عقدشون نکنید 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

دختر خوب تو خیابون ها ولو نیست که بتونی پیدا کنی تو خونه هست 

تو خونه ولو هست چه طرز حرف زدنه خیلیارو دیدم تو خیابون بیرون از ی دختر خوششون اومده ازدواجم کردن 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹