2777
2789
عنوان

چی جوابشو بدم?

153 بازدید | 18 پست

دچار بیماری های روحی روانی شدم از دستش

هی شک یبار میگه تو بهم سم میدی که سر درد میشم یبار دعا یبار میگه چون عکسی که دادی بند سوتین پیدا بود لخت بودی و چون فلانی خواستگار سابقت شهر شما بوده تو شب با اون بودی.الانم یه هفته س قهره من فک کردم چون تماساشو ندیدم درو باز کنم قهره الان اومده میگه حقیقت بگو بهت فرصت دادم بگی نگفتی رابطمون تمومه.😐نمیدونم چیو باید بگم???? اینم بگم که دوستش واحد روبرو بود نکنه فک کرده پیش اون بودم?

بخدا موندم خودم که چه فکری کرده.میگه از تمام رفتارات خیانت میباره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😪😪😪😪

الان تاپیکتو خوندم 

چون توی استوریت یند سوتینت معلوم بوده میگه کسی پیشت بوده؟😶چقد منطقیه 😶😶😶😶

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱■الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
الان تاپیکتو خوندم  چون توی استوریت یند سوتینت معلوم بوده میگه کسی پیشت بوده؟😶چقد منطقیه 😶😶 ...

اون مسئله با اثبات اینکه عکس قدیمی بود حل شد الان باز مسئله جدید که نمیدونم چیه فقط میگه حقیقت بگو

اون مسئله با اثبات اینکه عکس قدیمی بود حل شد الان باز مسئله جدید که نمیدونم چیه فقط میگه حقیقت بگو

خب عزیزم واقعا دوسش داری؟ باهاش صادقی ؟ از اول همین بود؟ 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱■الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
نامزدیم دوسش دارم بعد 6 سال چجور جدا شم.

اگه می خوای در آینده با بچه برگردی خونه بابات ،باهاش ادامه بده.زندگیت با این آدم به فنا میره.همه چیز دوست داشتن نیست.بازهم خودت می دونی.ولی با آدم شکاک مطمئنا دچار مشکل می شی.