یعنی تو دنیایی به این بزرگی یه کاری نیست برا من خونه دارم شوهرم سرکار نمیره دنبال کار مجازیم که همش کلاهبرداری از اب درامده به اتیش زدم زده به سرم دیگه خودمو بکشم راحت شم دلم واسه بچه هام میسوزه
بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
آنلاین شاپ بزن بیا تاپیک آخرم اگر مشارکت کنن درباره همینه
💖خدایا شکرت که بچههامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچههام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
عزیزم من خواهرم شاید بتونه کاری برات انجام بده دوست داری بهش میگم
خدایاشکر 🙏 .............................................. ..................... ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴ خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ واممون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون. "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را
همه وقتی یکی گله میکنه اینو میگن مجبور بودی بچه بیاری عزیزم فرض کن دور از شما ی زندگی عالی داری و جایی خابی ی بچه رو حس میکنی ایا از فرداش خبر داری؟ معلومه ک نداری و بچه دار میشی دست بالت بسته میشه هزارو یکی مشکل تو زندگیت پیش میاد که ی روزایی کم میاری حالا یکی اینطوری بهت بگه بت بر نمیخوره خدایی؟،،