2777
2789
عنوان

تنگ نفس شدن

43 بازدید | 5 پست

سلام دوستان 

من پدرم یه مدتیه تو خواب تنگ نفس میشه کلا نمیتونه بخوابه خواب راحتی نداره همش بیدار میشه هر چند دقیقه یک بار.  نفس نفس میزنه و خروپف زیادی می‌کنه دکتر قلب هم رفته تست و این چیزا داده گفته مشکلی نداری بخاطر اضافه وزنه ، تا حالا پیش اومده اطرافیانتون این مشکلو داشته باشن باید به چه دکتری مراجعه کرد؟

مشکل معده و ریه نداره؟ آسم و الرژی؟

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

پدر شوهر منم اینجوری شده جدیدا و یه همچین علائمی داره ،دکتر قلب و کلی اکو و اینا انجام داد هیچیش نبود بعد بردنش دکتر ریه گویا ریه اش آب آورده و در کل خلاصه مشکل از ریه بود!انشالا که پدر شما مشکل خاصی نداشته باشه عزیزم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

مشکل معده و ریه نداره؟ آسم و الرژی؟

بخاطر تنگ نفس شدن همون دکتر بهش اسپری آسم داده البته 

ولی میخواد یه دکتر دیگه بره اما جز قلب نمیدونم چه دکتری باید رفت 

بخاطر تنگ نفس شدن همون دکتر بهش اسپری آسم داده البته  ولی میخواد یه دکتر دیگه بره اما جز قلب ن ...

اول متخصص ریه برید

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...