2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فقط کوتاهی

بعدم موهات نذار خشک بشن. با روغن نارگیل مرطوب نگهشون دار

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

فقط باید کوتاه کرد:)

یه دفعه کلا اون قسمت هایی که موخوره داشتنو کوتاه کردم الان دوباره میبینم موخوره دارن🥲

الان کمه میتونم کوتاه کنم یه کوچولو ولی موندم چجور پیشگیری کنم 

یه دفعه کلا اون قسمت هایی که موخوره داشتنو کوتاه کردم الان دوباره میبینم موخوره دارن🥲 الان کمه میت ...

من از روغنو یه سری دستگاه ها هستن برای جلوگیریو رفع موخوره اینا....ولی بازم زیاد تائثیر نداشتن ولی خب روغن خوبه

پایین موهات بعد حمام روغن (هرچی میسازه ب موهات) بزن و موهاتو بباف

موهامو سر موخوره انقد کوتاه کردم که به بافتن نمیاد😂 اینقده اس موهام(نمیدونم عکس هس یا نه از نی نی سایت اصلا سردرنمیارم😂🥴)

موهامو سر موخوره انقد کوتاه کردم که به بافتن نمیاد😂 اینقده اس موهام(نمیدونم عکس هس یا نه از نی نی س ...

قسمت پایین موهامم رنگ تلام بود کلا موخوره شده بود زدمشون دیگه تلام رو منتظرم بلند شن یکم چتری کنم بره

ینی قبل حموم بزنم یکی دو ساعت بعد بشورم یا بعد حموم منظورتونه؟ اگه بعد حموم چرب دیده نمیشه؟

بعد حموم. اندازع یکی دوتا قطره بزن سر انگشتات و بمال سر موهات..

برستم عوض کن. سعی کن سشوار نکنی‌. رنگ نکنی ... 

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.