2777
2789
میخام هرچه بیشتر از دختر خونگی بودن دور بشم.. ویژگیهاشو بدونم و خلافشو انجام بدم

فقط   دریده و   بی حیا نشو.    محدود نباش،ولی ۴چوب خودتو   داشته باش✌✌

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخام هرچه بیشتر از دختر خونگی بودن دور بشم.. ویژگیهاشو بدونم و خلافشو انجام بدم

نه نباش اصلا. 

چیز خوبی نیست 

اینکه چشم و گوش بسته باشی باعث میشه خیلییی راحت سرت کلاه بره و بیوفتی تو چاه. 

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328

چه عجیب.. خیلی از سنتی‌ها استفاده میکنن

ما خانواده سنتی و مذهبی هستیم باورن کن اولین بارمه تو این ۳۶ سال عمرم این لفظ رو میشنوم

پدرها حرفهای نامفهومی میزنند سپس روزگار آن را برای ما توضیح میدهد

حالا مراقب باش از اونور بوم نیوفتی همه چی به اندازه خودش خوبه نه محدود باشی نه از آزادی سواستفاده کنی

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اوق🤮اخه کی اینو تعریف حساب میکنه

نمی‌دونم والا کاش حداقل میخواست تعریف کنه به من می‌گفت درس خون یا زرنگ 

آخه دختر خونگی چه حرف مفتیه 

حس جهالت و بدبختی بهم دست داد اون موقع😂😂

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود 

اصولاً آدم هایی که از این کلمه استفاده میکنن یا خیلی قدیمی هستن یا خیلی نادان  آخرین نفری که ا ...

من 26 سالمه داناجان

درباره پسرام همین نظرو دارم ک پسرم میتونه دست ب دست چرخیده باشه و هرز باشه و بنظرم اون پسرم بدرد نخوره و فرقی نداره

ولی تو جامعه ای زندگی میکنیم ک مرد میتونه 40 تا صیغه کنه 4 تا دائم پس حق بده مردی ک تا 44 تا زنو میتونه قانونا و شرعا ببینه و رابطه بزاره باهاشون نمیشه بهش گف دست خورده چون اصن قانونی میتونه اینکارو انجام بده ولی خانوم نه

پس ب خانوم راحت میگن دست خورده و ب مرد نمیگن

من 26 سالمه داناجان درباره پسرام همین نظرو دارم ک پسرم میتونه دست ب دست چرخیده باشه و هرز باشه و بن ...

خب پس متن من رو یه بار دیگه بخون 

فک کنم الان هم خودت هم دیگران بفهمم چرا گفتم کسایی که از این کلمه دختر خونگی استفاده میکنن یا قدیمی هستن یا نادان ....

خب پس متن من رو یه بار دیگه بخون  فک کنم الان هم خودت هم دیگران بفهمم چرا گفتم کسایی که از این ...

ببین من فمنیست نیستم شعار بیخودم نمیدم

درسته ک قبول دارم مردم نباید دست ب دست بچرخه

ولی اون کحا ک مرد با ده نفر باشه اون کجا ک زن با ده نفر باشه

مرد ذاتشه سمت زن بره و التماس کنه ک رابطه بزاره

ایا بنظرت زنم باید سریع پا بده و ....

ول کنید تروخدا این داستارو حقوق برابر اینا نیس

اینجوری برابری تو جمم قفله

ببین من فمنیست نیستم شعار بیخودم نمیدم درسته ک قبول دارم مردم نباید دست ب دست بچرخه ولی اون کحا ک ...

چرا یه حرف ساده رو به حاشیه می‌کشی و پنج خط توضیح میدی 

کسایی که از کلمه دختر خونگی استفاده میکنن یا قدیمی هستن یا نادان دلیلش هم خودت داری نشون میدی ....

دیگه بحث نکن فرزندم