2777
2789

یه پیر زنی برای تعریف به من گفت دختر خونگی دوست داشتم بگم دهانت را ببند ملعون 

چون همش تو خونه در حال درس خوندن بودم و میرفتم باشگاه میومدم خونه 

کلا بدم میاد از اینجور تعاریف و کلمه ها 

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد این پرنده های قفسی و دست آموز افتادم🥲

طرف ما میگن دختره یا پسره نون خونه پذیه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ب کسی ک تو چهارچوب خانواده رفتو امد میکنه و ادم حسابیه میگن دختر خونگی ک تو خیابون نچرخیده و دست ب د ...

من همون دختر بودم و چقدررر پشیمونم   صاف و ساده بودم و نگشتم‌.

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

همون ائو قیزی؟ 😁

قدیم به دختری می گفتن که سر زمین و طویله اینا نمی رفت کار کنه ، می موند تو خونه و به کارهای خونه رسیدگی می کرد.واسه همین هم خوشگل تر از بقیه بود و چون جلوی آفتاب نمی رفت سفید بود.

ب کسی ک تو چهارچوب خانواده رفتو امد میکنه و ادم حسابیه میگن دختر خونگی ک تو خیابون نچرخیده و دست ب د ...

وای چه حرف هایی میزنید طوری میگی دست به دست نشده انگار راجع به شی ءصحبت میکنی 

دختر خونگی متضاد دختر خیابونیه😂

همینقدر میدونم 

ولی خب از ویژگی های بارز دختر خونگی اینه ک خانواده داره تا نصف شب بیرون با دوستاش نیست دریده و پررو نیست

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

دختری ک زیاد بیرون نره و به اصطلاح آفتاب مهتاب ندیده باشه  حالا کی سفارش دختر خونگی داشته؟

میخام هرچه بیشتر از دختر خونگی بودن دور بشم.. ویژگیهاشو بدونم و خلافشو انجام بدم

چقدر ما دخترا بدبختیم که ازهر لفظی برای بی ارزش نشون دادن ما استفاده میشه ترشیده خونگی ضعیفه هوف

سفیر اهدای عضو❤️برای شادی روح مادرم و همه درگذشتگان یک شاخه گل صلوات ...
وای چه حرف هایی میزنید طوری میگی دست به دست نشده انگار راجع به شی ءصحبت میکنی 

خب ادم نمیتونه دست ب دست بشه؟

دختر میشناسم کل محل دستمالیش کردن

این دختر جز اینک دست ب دست چرخیده چی میشه بهش گف؟

اووو ببخشید تعویض پارتنر زیاد داشتن و چون انسان رئوفی بودن برای رضای خدا نه ب پسرا و نیازهاشون نمیگفتن😉

اصولاً آدم هایی که از این کلمه استفاده میکنن یا خیلی قدیمی هستن یا خیلی نادان 

آخرین نفری که اینو به من گفت حس بدی بهم دست داد 

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود