2777
2789
عنوان

دیگه باید چکار کنم پسرم حرف بزنه !

| مشاهده متن کامل بحث + 6117 بازدید | 379 پست
من قم هستم بردم نوارمغز گرفت فکر کنن باید بیام تهران اینجا بی فایدهس

اتفاقا منم قم هستم

۲سالش بود تهران بودخونم بردمش دکتر گفت عجله داری انگار؟

دکتر باتجربه ها

گفت پسرا دیر حرف میفتن وهمونجورکه گفتم کاراشون باتاخیره

قم دکتراطفال بردم همینارو گفت ی امگا۳داد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چکار بچه داری این دکتر بردنا خستش کرده ترسوندتش تو مادرشی میفهمی زذنگه و تیزه نگران نباش خودش بای ...

خب آخه دکتر گفت واجبه که بره

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
اتفاقا منم قم هستم ۲سالش بود تهران بودخونم بردمش دکتر گفت عجله داری انگار؟ دکتر باتجربه ها گفت پس ...

امگا ۳ بهش میدم 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
سخته ولی توکل کن به خدا انشالله به زودی قشنگ حرف میزنه اینقد ازت سوال میپرسه خسته میشی به امید خدا م ...

انشاالله خدا ببینه نظر کنه به این بچه طفلک بچگی نمیکنن اینا

والا من ۳ سال پیش میرفتم هزینه دارو هاش با ویزیت اش میشد نزدیک،فکر کنم ۶۰۰،۷۰۰ تومن،خب سه سال پیش زی ...

لازم باشه میبرمش چاره ای نیست 

معلم روانشناسییگه الان مهد ببری چون حرف نمیزنه بچه ها باهاش ارتباط نمیگیرن و از اونجا زده و خسته میش ...

مهر که بیاد باید بره پیش ۱یا همون آمادگیه خودمون 

نه اشتباه میکنه من خواهرم مربی مهده اینقد تلاش:میکنه تا بچه هایی که حرف نمیزنن درمان بشن بچه ۴ساله میارن مهد هیچی نمیگه فقط با ایما اشاره کاراشو پیش میبره 

خواهرمم بهش میگه چی من نمیفهمم بگو فلان چیز بگو بهمان یه جوری جذبشون میکنه که باهاش راه بیان حرف بزنن 

حتی بعضی وقتی میاد باذوق تعریف میکنه فلان بچم امروز حرف زد

والا من ۳ سال پیش میرفتم هزینه دارو هاش با ویزیت اش میشد نزدیک،فکر کنم ۶۰۰،۷۰۰ تومن،خب سه سال پیش زی ...

الان فکر کنم،۲میلیون ۲،۵۰۰ بشه نمیدونم الان چقدر بشه!ولی اگه توانش رو داری دریغ نکن،دستش سبکه

خودتم باهاش حرف بزن تمرین وتکرارکن بخدا پول این دوادکترارو بدیم آجیل بخورن مغزشون فعال ترمیشه قدرت ...

من خیلی از دارو ميترسم اینا رو هم چون ویتامینه میدم ميترسم چیزی بدن بهش نسازه من چه خاکی به سرم کنم اخه

توی خونه باهاش کار میکنی؟

وقتی بازی می‌کنیم سعی میکنم تو خونه خیلی کلمه ها رو یادش دادم ولی خب اصل کار با گفتاردرمانش هس

مهر که بیاد باید بره پیش ۱یا همون آمادگیه خودمون  نه اشتباه میکنه من خواهرم مربی مهده اینقد تل ...

کاش پسر منم ی مربی مثل خواهر شما گیرش بیاد