2777
2789
عنوان

دیگه باید چکار کنم پسرم حرف بزنه !

| مشاهده متن کامل بحث + 6117 بازدید | 379 پست
ن عزیزم

پسر دیرتر زبون باز میکنه نترس بچه خواهرمنم همین بود الان بیا ببینش ماشالله

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
ببین پسر من قشنگ منظورشو میرسوند خرف منم میفهمید زرنگ بود ولی حرف نمیزد سه سال دو ماه یهو از خاب پاش ...

اره خیلی خوب میرسونه همه تعجب موندن میگن اینقدر خوب میفهمه چرا حرف نمیزنه قشنگ منظورش میرسونه به آدما ...الان چهار سالشه حرف نمیزنه 😓

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه تو خونه دوست نداره باهاش کار کنم ی وقت با بازی باهاش کار کنم مگه اینطور گوش کنه ... پسر من همه ...

حق داری..آره بچه ها حرف شنوی شون از پدرمادر کمتره برااین همکاریشون ضعیفتر..با هرروشی ک فک میکنی جذبش میکنه باهاش کارکن..منم راه سختی دارم میرم ..خداروشکر خیلی تغییرات کرده الان دوکلمه ای میگه و گاهی داره سعی میکنه ۳کلمه ای بگه ‌.

فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان ببر تهران من پیش دکتر مهردن آقا محمدپور بردم،خدارو شکر خوب شد

من قم هستم بردم نوارمغز گرفت فکر کنن باید بیام تهران اینجا بی فایدهس

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

سخته ولی توکل کن به خدا انشالله به زودی قشنگ حرف میزنه اینقد ازت سوال میپرسه خسته میشی به امید خدا مث‌ بلبل حرف  فقط باهاش مدام حرف بزن کافیه فقط نظر خدا رو زندگیت باشه 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
اره خیلی خوب میرسونه همه تعجب موندن میگن اینقدر خوب میفهمه چرا حرف نمیزنه قشنگ منظورش میرسونه به آدم ...

خب چکار بچه داری این دکتر بردنا خستش کرده ترسوندتش تو مادرشی میفهمی زذنگه و تیزه نگران نباش خودش بایذ بخاد ک حرف بزنه من هیج جا نبردم وقتی میفهمیدم بچ زرنگه همه چیو میفهمه

پسر من ۳سالشه

حرف نمیزنه پریشب رفتیم خونه داداشم یهو خودش چند تا اسم اورد دایی گفت اسم آبجیشو پسرداییش

کم کم بحرف میفتن .شوهرمم دیر زبون باز کرده ارثیه درکل معمولا پسرا همه کاراشون باتاخیره.

شما توخانواده هاتون نداشتین همچین موردی؟

بااجازه اسی تاپیک آخرمنم بیاین به کمک وتجربتون نیازدارم

پسر همسایه ما هم تا شش سال این طوری بود بعد شش سال بدون اینکه حتی دکتر هم ببرن یواش یواش خوب شد توی ...

خیلی داغونم لطفا برامون دعا کن 

پسر من ۳سالشه حرف نمیزنه پریشب رفتیم خونه داداشم یهو خودش چند تا اسم اورد دایی گفت اسم آبجیشو پسردا ...

چرا داشتیم تو خونواده مادری داشتیم ولی خب اونا پنج سالگی حرف زدن شما دکتر هم بردی؟

مهد کودک هم بردیش؟

معلم روانشناسییگه الان مهد ببری چون حرف نمیزنه بچه ها باهاش ارتباط نمیگیرن و از اونجا زده و خسته میشه اما خانه بازی میبرمش

بچه ای کنارش هس که ببینه و تقلید کنه؟

ن متاسفانه 

لعنتی هزینه هاش بالاست ولی خب ارزشش رو داره،دارو هاش اکثرنننن خارجیه

مثلا چقدر میشع؟

خیلی داغونم لطفا برامون دعا کن 

هیچ استرس نداشته باش چون بدتر اینو منتقل می کنی به همسرت و متقابلا به فرزندتون . فقط اون ناحیه ی تکلم بچه در مغز دیرتر به تکامل می رسه . هیچ نگران نباش ان شاا... خوب خوب می شه فقط پیگری کن ببر گفتار درمانی و وقت بزار براش . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .