2777
2789
عنوان

ویروس تنفسی

210 بازدید | 6 پست

پسرم چند روز درگیر این ویروس شده مااصفهانیم دکترش می‌گفت یه بیماری تنفسی شیوع پیدا کرده و وارد اصفهان شده که به ریه حمله می‌کنه اصلا یه بیماری عجیبه سرفه های زیااااد ومکررر که هیچ جوره قطع نمیشه آخرش فقط بتامتازون آرومش کرد خیلی مراقب باشید دکتر پسرم میگفتن جدیدا حباب مصنوعی یا برف شادی استفاده نکردین یادم اومد تو جشن مدرسشون دوشنبه برف شادی ریختن رو سر بچه ها ،میگقت این برف شادی خیلییی واسه این بیماری خطرناکه وریه رو درگیر می‌کنه خلاصه گفتم بگم انشالله مراقب خودتونو کوچولوهاتون باشین من که این چند روز رسماً دیوونه شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی خدا شفا بده  پسرتونو چقد سخته برا مادر مریضی بچه اش

مرسی عزیزم خیلی مریضی سختی بود یعنی دوروز این بچه آروم نشد بعد 3بار دکتر بردن آخرش مجبور شدیم بتامتازون بزنیم گفت اگه آروم شد از همون برف شادیه اگه نه ویروسه ولی آروم شد خداروشکر

مرسی عزیزم خیلی مریضی سختی بود یعنی دوروز این بچه آروم نشد بعد 3بار دکتر بردن آخرش مجبور شدیم بتامتا ...

خداروشکر عزیزم

بچه ی دو ماهه منم آنفولانزا گرفت چقد سختی کشیدم و تا الان که چهار ماهشه هنوز هس هس و سرفه داره نمیدونم دیگه کی میخواد خوب شه دکتر ریه گفت اسم و آلرژیه و زمان میبره

خداروشکر عزیزم بچه ی دو ماهه منم آنفولانزا گرفت چقد سختی کشیدم و تا الان که چهار ماهشه هنوز هس هس و ...

ای بابا طفلی بچه😔 خیلی کوچولو آخه انشالله خیلی زود بهبودی کاملش حاصل میشه دورازجونتون آدم میگه خودم مریض شم ازنوع سختش اما اینا نه