2789

چون بی نهایت میترسم خونه رو ترک میکنم تا یکی بیاد بکشتش

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•|

چون بی نهایت میترسم خونه رو ترک میکنم تا یکی بیاد بکشتش

سلام عزیزم ما خونه مون قدیمیه و هوا که گرم میشه جونور میزنه بیرون و یکی باید باشه که بکشه منطورم مامان بابامن ولی محرم صفر مامانم بیشتر روضه اس اون موقع رو چیکار کنم با این جونورا یه داداش هم دارم ولی اینم نمیتونه بکشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ما خونه مون قدیمیه و هوا که گرم میشه جونور میزنه بیرون و یکی باید باشه که بکشه منطورم مام ...

سلام به روی ماهت

نمیشه سم بزنید؟

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•|

اون دیگه بدتر میزنه بیرون 

اره راست میگی🤦🏻‍♀️

به نظرت بده از الان تو فکر اون موقع هستم نه  ممیدونم خیلی مونده ولی تحمل اون دو ماه واسه ام سخ ...

اره بیخیال شاید ایشالا سر و کلشون دیگه پیدا نشه

به نظرت چون من استرسیم اینارو میبینم نه؟؟؟

اره میگن از هرچی بترسی سرت میاد اینم همونه

به نظرت چون من استرسیم اینارو میبینم نه؟؟؟

جنوبی هستی؟ 

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
میدونم میتونستم میکشتما ولی جرئت ندارم 

منم میترسم کلا نمیتونم