2789
ممنون عزیزم خیلی از دیگران حرف می خورم چون هنوز قبول نشدم ، روزی میرسه که همه شون حسرت ما رو بخورن؟ ...

شما قبول میشی صد در صد، همین مساله که گفتم یعنی عزت نفس ات رو کار کنی روش، مطمئن باش شدنیه، مطمئن میگم، همین که حرف بقیه هم برات اینقدر مهمه، حکایت از عزت نفس پایین داره، حتما مطالعه جدی و کار روی خودت در این زمینه باید داشته باشی

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام عزیزم اگه برات صلوات بفرستم میشه لطفا برام از حست استفاده کنی؟

حس علیرضا بهم چیه؟

میتونی رنگ لباسمو بگی

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
سلام عزیزم اگه برات صلوات بفرستم میشه لطفا برام از حست استفاده کنی؟ حس علیرضا بهم چیه؟ میتونی رنگ ...

سلام عزیز، پیشگو که نداریم، منم علم غیب گو نیستم رنگ لباس و شلوار و این موارد رو برای شما بگم، بعد شما مگه این موارد رو نمی دونید؟ من چرا باید انرژی بزارم اینا رو بگم؟ علم هم دست خداست، چیزی که من دارم حس غالب هست که صحت اش هم لطف داشتن گفتن نتایج اش رو و من در اون خصوص نظری ندارم، و در نهایت نتیجه دست خداست، از طرفی شما ممکنه با یک سری اعمالتون، نتیجه رو تغییر بدید، پس نتیجه هم ثابت نیست.

ولی چون خواهش داشتی، و احترام صلوات برام خیلی بالاست، در مورد سوال مهمت جواب میدم.

حس علیرضا مثبت هست، میتونی باهاش آینده داشته باشی، یکم مغروره، اما نه اون قدر که تو نتونی باهاش کنار بیای و یه دنده باشه، تو میتونی روش حساب کنی برای رابطه ای جدی و طولانی مدت.

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

سلام عزیز، پیشگو که نداریم، منم علم غیب گو نیستم رنگ لباس و شلوار و این موارد رو برای شما بگم، بعد ش ...

مرسی عزیزم شرمنده

یعنی اونم به فکر یه آینده ورابطه طولانی هست؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
نه عزیزم خواهش میکنم  بله هست

مرسیی واقعا