2789
اشتباه ریپ زدی

ببخشید

شما حس میکنم دوست شما بین شما و یکی دیگه اونو انتخاب کردن درسته؟

اوه سلام نمیدونم کی هستی اما اگه حالت خوب نیست یه صلوات برای شهید مصطفی صدرزاده بفرست(حتی اگه بهش اعتقاد نداری🎈)
ببخشید شما حس میکنم دوست شما بین شما و یکی دیگه اونو انتخاب کردن درسته؟

نمیدونم . خیلی مودیه.ی روز ب من محل میده ی روز ب اون.البته دیگ همو زیاد نمیبینیم .چطور؟ شما حس ششمی؟

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببخشید شما حس میکنم دوست شما بین شما و یکی دیگه اونو انتخاب کردن درسته؟

الان ک دارین میرین قم میشه واسم دعا کنی حالم خوب بشع و بتونم وابستگیم و دوست داشتنم رو نسبت‌ب رفیقم،از بین ببرم؟ خستم!

نمیدونم . خیلی مودیه.ی روز ب من محل میده ی روز ب اون.البته دیگ همو زیاد نمیبینیم .چطور؟ شما حس ششمی؟

نه همینطوری ازتون پرسیدم شمارو حس کردم به کسی فروخته

اوه سلام نمیدونم کی هستی اما اگه حالت خوب نیست یه صلوات برای شهید مصطفی صدرزاده بفرست(حتی اگه بهش اعتقاد نداری🎈)
نه همینطوری ازتون پرسیدم شمارو حس کردم به کسی فروخته

نه اینطور نیس.چون خیلی مودی و لجبازه با من لج کرده. غرورمم اجازه نمیده باهاس حرف بزنم بغلش کنم ببینم این بچه چشه

میشه جواب بقیه سوالای منم بدین براتون پیام گذاشتم  حدودا فک میکنید کی ازدواج میکنم منظورتون از ...

صبر یعنی کمتر از ۶ ماه نیست

سال آینده آشنایی بطور جدی برای ازدواج میتونه باشه در اوسط پاییز

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

عزیزم در مورد من چی حس میکنی؟ چی کاره میشم در آینده؟ آدم موفقی میشم؟ ازدواجم چه طور خواهد بود؟

میدونه آدم خیلی موفقی باشی، به خودت کم باور هستی، روی عزت نفست کار کن، استعدادهای خدادادی زیاد

سلام مجدد، بعضی از شما همراهان برای من درخواست دوستی گذاشته بودید، من به ترتیب پاسخ دادم، دستم خورد ۲ تا از پیام ها حذف شد، اگر دیدید میتونید برام مجددا پیام بگذارید.

می بینم، میتونه راحت تر از خیلی ها امکان پذیر هست برات

ممنون عزیزم خیلی از دیگران حرف می خورم چون هنوز قبول نشدم ، روزی میرسه که همه شون حسرت ما رو بخورن؟ میشه یک سوال دیگه بپرسم؟ کی میریم خونه خودمون مامان بابام دارن اذیت میشن اینجا؟ کی خونه میخریم؟ برات دعا میکنم عزیزم