2777
2789
عنوان

چطوری ببینمش

65 بازدید | 3 پست

بچها شهرستانمون کوچیکه خیلی میترسم یکی ببینمتون 

اولین باره میرم یکیو ببینم 

همشهریه

خیلی دوستش دارم

همش میگه بیا ببینمت

چیکار کنم

توروخدا کمکم کنین

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
برید کوچه خلوت😂

میترسم خوو  

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تاپیک خودکشیتو قفل کردی نشد جوابتو بدم عزیزم من سی وپنج سالمه...مطمئنم تو زیر سی سالی...قوی باش زندگی همینه همه گاهی به بم بست میرسیم و احساس پوچی میکنیم اما اگه میخوای فرار کنی ازاین پوچی و به آرامش برسی تصور کن الان خودکشی کردی خب برو یه استکان روغن بریز تو ماهیتابه وبزار حسابی داغ شه بعد بریز رو سر وصورتت خب تحمل کدومش راحته ؟؟؟این دنیای مزخرف و حس پوچی یا تا ابد تو روغن داغ سوختن ؟؟بعد خودکشی خدا تو قرآن وعده جهنم و آتیش داده...تو از دردات خلاص نمیشی بلکه وضعت بدترازاینی که هست میشه اینا نصیحت نیست واقعیته..من خودم داغونم برو تاپیکمو بخون اما هرگز به خودکشی فکر نمیکنم...