2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم چون عاشق پرورش قارچ هستم 

میزدم تو اینکار

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
من دارم سنگ مصنوعی آموزششو میبینم خیلی سود داره انگار

ن والا همه سنگ مصنوعی دارن میبینن ب چ درد میخوره اخه کی میخره ما خانوادگی خالم و خودمون و اشناهامون نمیخریم 

زمین میخاستش و خیلی سخته 

زمین نمیخواد ک

میشه از یجای خیلی کوچیک شروع کرد

مثلا مثه انباری 

ب مرور بزرگ کنی فضارو

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
انباریمون کجاست خودمونم باجور توخونه جامیشیم 

مثال زدم عزیزم

منظورم اینه از جای کوچیکترهم میشه شروع کرد اینکارو

حتی اتاق خونه اگه بخوای میشه

ولی خب چون کود و رطوبت و این چیزا هست تو خونه نمیشه

ن والا همه سنگ مصنوعی دارن میبینن ب چ درد میخوره اخه کی میخره ما خانوادگی خالم و خودمون و اشناهامون ...

یعنی چی سنگ مصنوعی دارن میبینن؟ برو درباره اش تحقیق کن شاخه های مختلف داره .حتما پیگیرش باش به خاطر خودت میگم

ینی سود داره ? و کسیم میخره و چجوری میفروشی ؟

آره سودش خیلی زیاده ومیخرن .تو گوگل شرکت رهیافت بزن ورشته های مختلفشو ببین .اکسسوری وتزینات داخل وخارج ساختمان وسنگ دستشوییو.... شاخه هاشه