zahra131111 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 14257 عنوان بیاید عکس از بهترین لباس یا لباس عیدتون بذارید 230 بازدید | 15 پست چطوره ؟ ⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم اگه فرستادی خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس دعات میکنم 1402/12/04 | 22:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
soniya۲۰و عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 9676 نگرفتم ولی یدونه تو گوگل دیدم کت بود خیلی خوشگل بود شاید توسبکای اون بگیرم از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید. ما همه درخت های یک جنگلیم...
zahra131111 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 14257 نگرفتم ولی یدونه تو گوگل دیدم کت بود خیلی خوشگل بود شاید توسبکای اون بگیرم میشه بفرستی ⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم اگه فرستادی خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس دعات میکنم
zahra131111 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 14257 کیه که پاااااشه 😅 ⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم اگه فرستادی خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس دعات میکنم
همسرمدنیام عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 6120 برای خواهرشوهرمه باهم ست کردیم مال اون زودتر تموم شد پوشید برای من تا عید تموم میشه میپوشم مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
zahra131111 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 14257 برای خواهرشوهرمه باهم ست کردیم مال اون زودتر تموم شد پوشید برای من تا عید تموم میشه میپوشم چه زیباا ⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم اگه فرستادی خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس دعات میکنم
zahra131111 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 14257 لاقل بیاید لباس عیدم میذارم نظر بدید ⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم اگه فرستادی خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس دعات میکنم
همسرمدنیام عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 6120 چه زیباا مرسی عزیزدلم کلا کار دسته ☺️دیگه طول میکشه تموم شدنش مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
soniya۲۰و عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 9676 این البته از این کوتاه تر از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید. ما همه درخت های یک جنگلیم...
soniya۲۰و عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 9676 میشه بفرستی گذاشتم از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید. ما همه درخت های یک جنگلیم...
zahra131111 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 14257 لباسم دیدید ؟ ⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم اگه فرستادی خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس دعات میکنم