2777
2789

تعریف کنینن

ما شمالیا مصرف برنجمون بالاست، ومهمونم داشته باشیم به اندازه هرنفر یه لیوان برنج میزنیم وچهار پنج تالیوان برنج کم بیشتر، بعد رفتیم مهمونی یه شهردیگه(اونا هرماه میان گیلان خونمون مهمونی نهار وشامم میمونن) نزدیک ۲٠ نفرادم بودیم که ۵ نفرمابه عنوان مهمون بودیم ۱٠ ۱۵نفرم خوددخترا وپسرا ونوه های اون خونواده، کلا دو سه تا دیس کوچیک برنج اوردن وقبل ازاینکه مابکشیم خودشون کشیدن وشاید یکی دوتا کفگیر موند برای ما، بعدشم درحین خوردن بودن معتقد بودن زیاد غذانمیخورن

یعنی ماغذارودیدیم اشتهامون قشنگ. بسته شد،واقعا انتظار این پزیرایی نداشتیم🫠بعدشم که جون عید بود برامون اجیل اوردن ولی قبل اینکه بیارن بچرخونن وپزیرایی کنن پسته وبادوماشو برداشتن ووقتی به ما رسید فقط تخمه ونخود توش بود😐 

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

رفتم خونه کسی براس سه نفر آدم بزرگ و دوتا بچه ۱۲ ساله

خدا شاهده یه پیش دستی برنج گذاشته بود

با قاشق کشیدیم نفری دو سه قاشق

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا هیچ ربطی ب شهر نداره بستگی ب تربیت و فرهنگ خانوادگی داره منم دیدم از اینجور ادما برای شکم نیست ولی یجور بی احترامی و سبک شمردن مهمونه 

ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦‍♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏
واسه منم زیاد مهمونای اومدن ک خونم خودشونو ترکوندن رفتم خونشون غذا کم گذاشتن

واقعا ادم دیگع دست ودلش نمیره براشون سنگ تموم بزاره

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

این موارد روی من اثری نمیذاره که ناراحت بشم...

میذارم به حساب تنگ دستی میزبان یا بلد نبودنش و ...

اصلا دوست ندارم وارد این تونل فکری بشم...گرسنگی هم بکشم میام خونه جبرانش میکنم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

رفتم خونه کسی براس سه نفر آدم بزرگ و دوتا بچه ۱۲ ساله خدا شاهده یه پیش دستی برنج گذاشته بود با قاش ...

واقعا جای تاسف داره🫠

سر سفره ناخن می‌گرفت  همینطور ناخن هاش می‌پرید این ور اون ور

نگو🤢🤢

خونه دایی شوهرم رفتیم خواهر شوهرم عروسشون با چند برادرشوهر دیگه رفتیم از همه برادرشوهرام پذیرای کردن طرف ما نزاشتن کباب پختن بودن خیلیم زیاد بود ما آخر سفره بودیم فاصله غذای خیلی بیشتر بود به ما نرسید زن دایی شوهرم مریض بود خودش نمی‌توانست پذیرای کنه بنده خدا خیلی ناراحت شد گفت دیدم شما چیزی نخوردین عروس‌اش از ما پذیرای نکردن. هرسالم میان اینجا دعوت میکنیم خونه شوند شهرستان دیگه است