2777
2789
عنوان

رشته ی روان شناسی چه آینده ای داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6822 بازدید | 47 پست
شما میتونی کنکور ارشد وزارت علوم شرکت کنی یا کنکور ارشد وزارت بهداشت شرکت کنی .  کنکور وزارت ب ...

با همه گرایش های مشاوره و روانشناسی میشه کلینیک یا مطب شخصی زد

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وزارت بهداشت کنکورش جداست؟؟؟ میشه یکم در موردش بگید

آره کنکور وزارت بهداشت با وزارت علوم متفاوته منابع هم فرق داره بیشتر میره تو حوزه سلامت و بیماریا ممکنه حل مسئله بده هم میتونی مطب بزنی هم میتونی باز تا دکترا ادامه بدی بری دانشگاه هم تدریس کنی ولی وزارت علوم اجازه تاسیس مطب و مشاوره رو نداره

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

پس راه همونا رو برو‌ دیگه عزیزم  جلوی چشمت هستن بهتر از ما هم میدونن حتما

خب راهشون رو که نمی‌دونیم می‌پرسیم که دوستان توضیح بدهند بهتر است ناامیدی رو رواج ندیم همیشه دل آدم ها نور میخواهد به خصوص جوان های این مملکت مثل خودم که رشته ی سختو پر چالشی رو می‌خونیم

بیمارستان  بهزیستی  مهد  کلینیک ترک اعتیاد  گفتار درمانی ها  خانه سالم ...

برای این ها نیاز به ارشد نیست.

میدونی مهد فقط در صورتی خوبه که خودت مدیر فنی باشی وگرنه حقوقش بسیاااااار ناچیزه

خانه سالمندان از مهد بدتر مر اینکه خودت مدیر باشی 

بهزیسای هم مدت هاست استخدامی نگرفته...

کلا برای این ها نیاز نیست ارشد بگیری 

کسی ارشد میگیره هدفش کار مشاوره و درمانی هست که اونم بازار کار جالبی نداره با لیسانس بی اموزش پرورش هم درامدت بیشتره هم دغدغه ت کمتر

آره کنکور وزارت بهداشت با وزارت علوم متفاوته منابع هم فرق داره بیشتر میره تو حوزه سلامت و بیماریا مم ...

کی گفته مدرک وزارت علوم اجازه نداره؟!!!!!!!!!!! 

مرکز صدور مجوز های کلینیک و پروانه مشاوره سازمان نظام مشاوره س که به تمام گرایش های مشاوره و روانشناسی بعد از پذیرفته شدن در ازمون و مصاحبه مجوز میده

برای این ها نیاز به ارشد نیست. میدونی مهد فقط در صورتی خوبه که خودت مدیر فنی باشی وگرنه حقوقش بسیاا ...

تمامی این ها هر چه مدرک بیشتر باشه بهتر نیرو میگیرن چون سواد بالا تر می‌ره همین مشاوره هم مورد علاقه من هستش که باید ارشد بخونم

تمامی این ها هر چه مدرک بیشتر باشه بهتر نیرو میگیرن چون سواد بالا تر می‌ره همین مشاوره هم مورد علاقه ...

من چون اطرافم هستن دکترا از دانشگاه تهران هم دارن ولی درامد خاصی نداره. یه مشاوره ای پیش بیاد بره کلینیک اونم باید ۴۰ درصد ویزیت رو بده به صاحب کلینیک..

حرفاتون به نظرم از سره مطالعه میاد  میشه بفرمایید تحصیلات شما چیه

سما برو سایت نظام مشاوره رو ببین 

اینا الکی میگن وزارت بهداشت فلان...

تنها فرقش اینه تو استخدامی وزارت بهداشت برای بیمارستان هست که خب اغلب اونقدر فضای بخش اعصاب روان و حیطه ی روانپزشکی سخت و فرسودگی شغلی بالاست که زیاد داوطلب نمیشن

من چون اطرافم هستن دکترا از دانشگاه تهران هم دارن ولی درامد خاصی نداره. یه مشاوره ای پیش بیاد بره کل ...

خب با دکترا فقط در کلینیک کار میکنند؟؟یا بیکار هستن 

من راضی ام حقوقم‌کم باشه ولی شاغل باشم 

خب راهشون رو که نمی‌دونیم می‌پرسیم که دوستان توضیح بدهند بهتر است ناامیدی رو رواج ندیم همیشه دل آدم ...

امید کاذب هم خوب نیست عزیزم، من بی سواد و بی اطلاع  از این رشته و حوزه نیستم . چیزی که گفتم بر اساس تجربه بود .   

پیشنهاد میکنم اگر روحیه حساسی دارید و نیاز به امید دارید وقتی نظر میپرسید حتما بنویسید فقط کسانی بیان که امید میدن . چون من به شخصه فکر کردم نظر واقعی میخواید وگرنه ناراحتتون نمیکردم .