من بچه اخری خانوادم یه داداش دارم و یه خواهر من دوازدهم زایمان میکنم زنداداشم هشتم.. زنداداشم بچه دومشه من بچه اول.. بچه اول داداشم من مجرد بودم با پول بابام براش گوشواره خریدم الان دومی که داره دنیا میاد ۲۳۰۰ دادیم یه کوشواره کوچولو گرفتیم حالا برادرزادمه اولم یواشکی پیش مامانم گفت که اونا برای بچه من که اولیه گردنبند گرفتن حالا نمیدونم چقد گرفتن ۳ تومن گرفتن۴ ۵ یا ۶ تومن ..خواهرم قراره یه سکه پارسیان بده حالا بنظرتون من چیکار کنم همون گوشواره خریدم کافیه یا یه چیز دیگ بگیرم؟
گوشواره کافیه با دو دست لباس خوشگل و شیرینی و یه باکس گل
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو میخوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد