2777
2789
عنوان

حالم خیلییییی بده

96 بازدید | 4 پست

حالم خیلییییییی بده اونقدری ک دلم میخاد بمیرم....

کاش میمیردم....

ب خاطر کاری ک کردم( تاپیک دومم نوشتم) هیچ جوره آزاد نیستم و همش باید منت خواهر شوهرامو بکشم....

بخام برم بیرون ب خواهر شوهر کوچیکم میگم. میگه من محل کارم طول میکشه تا تموم شم... خواهر شوهر دومم میگه من مغازمو نمیوونم ببندم با تو بچرخم ک... خواهر شوهر اولمم ک میگه نمیتونم آرایشگاهمو ببندم... و اگه بیانم اونجوری ک من دلم میخاد باهام نمیچرخن... شوهرم میخاد عکس بفرسته برام میفرسته رو موبایل خواهراش ک ببینم میرم میگم(مثل الان)ک ببینم ک الان ک گفت نت ندارم گفتم خودم وصلت میکنم گفت حالا  بعدا وقت زیاده.... یام مثلا فیلم ها رو دان نمیکنن نت نداریم... اونقدری دلم گرفته و بغض دارم ک دارم خفه میشم گریه هم ک نمیتونم کنم میان میگن تو ناز داره زندگی میکنه و اینطوری میکنه...(نازی ک میگن حالا.... ظرف هاشونو بشور... جارو کن.... مرتب کن... غذا بپز... حتی توقع دارن لباساشونم من بشورم ک این یکی رو گفتم ب من چ من نمیتونم) مثلا امرور من رفتم با خواهر شوهر بزرگم جشن وقتی اومدم هنوز طرف ها رو خواهر شوهر کوچیکم نشیته بود مادر شوهرم میگه ظدف ها رو شستی ی لحظه هنگ کردم من ۱۰ دقیقیه هم نبود رسیده بودم گفتم من گفت آره پس کی گفتم ن گفت هوا سرد میشه برو بشور(خونشون دارن تعمیر میکنن باید بیرون ظرف شسته بشه)حالا دختر کوچیکه خودش زیر پتو داشت با موبایلش ور میرفت... با نامزدمم حرف بزنم میگه خب چیکار کنم کاری از دستم برنمیاد... تو رو خدا برام دعا کنید که حایی شوهرم کارش بیفته ک متو هم ببره وگرنه بعد عروسی هم باز باید اینجا باشم... من اینجا دارم دق میکنم دیونه میشم... ظهر دختر کوچیکه خودش بیکار ب من میگن ناهار درست کن...

نامزدم نمیزاره برنامه مجازی داشته باشم. بیرون برم. و نمیبینه ک باید منت اینارو بکشم... میگم نمیان میگه خودم اومدم میریم خرید... میگم عکس و فیلم میفرستی اینجوره میگه خب صبر کن... ولی خودش خیلییییی باهام خوب رفتار میکنه خیلی بهتر قبل.... ولی ولی نمیدونم این سخت گیری ها ب خاطر حرف های خانوادشه یا اعتماد نداشتنش ک من میگم ب خاطر خانوادشه... خانوادمم ک هیچ و هیچ نمیتومم ببینمشون تا نامزدم بیاد مرخصییی....

دیگه بریدم تنهامممم هیچکسو ندارم... همش دلگیر همش ناراحت همش بغض بغض بغضضضض...

کاش بمیرم کاش میمیردم راحت میشدم.... کاش خانوادش نبودن... ای خدااااااا منو ببین من ک فقط تو رو دارممممم، من ک توبه کردم من ک بیکسم.... پنهام باش ای خداااا اشک هامو نمیبینی مگه.... ای خدااااا یا تمومش کن یا درسش کن.... برام دعا کنید من ک دلم تیره و تاره شماها برام دعا کتید

ببخشید ی سوال دارم با این رفتار نامزدت وخانوادش چرا باهاش ادامه میدی؟

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک دوممو خوندی؟

بعله الان خوندم خیلی ناراحت شدم انشاالله هر چه زودتر مشکلاتت حل بشه

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم