2777
2789

الان رفتم واتساپ با شماره قدیمیم دیدم پروفایلش واسم میاد در حالی که با شماره جدیدم چکش کردم پروفایلش نمیومد 

یعنی هنوز میخواد منو؟

ما باهم بودیم بابام فهمید و از هم جدا شدیم .. بابام کتکش زده بود و تحقیرش کرده بود 

بعد دعوا با بابام بازم گهگاهی واسه پرسیدن حالم بهم پیام میداد که ایندفه من باهاش تند حرف زدم اونم لجش گرفت و رفت به مامانش گفت که بابای من زدتش مامان اونم رفت محل کار بابام داد و بیداد راه انداخت🤦🏼‍♀️

الان واسم مهم نیست که دوسم داره یا نه

فقط میخوام بدونم هنوزم دوسم داره؟

من نمیدونم چی خوبه چی بد همینجوری شانسی دارم زندگیمو ادامه میدم :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه

من شماره مزاحمین همسرم روسیومیکنم ومسدود

بعداون بگه هنوزدوستم داره😁😂🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
وقتي ميخواي بدوني يعني هنوز دوسش داري...

دوسش که دارم ...ولی نمیخوام حتی یک لحظه هم باهاش باشم 

اگه برات مهم نیست چرت میخوای بفهمی ؟

دوسش دارم شاید

نمیدونم ..

دوسش دارم ولی یک لحظه هم نمیخوام باهاش باشم