2777
2789
عنوان

خانما پرده گوش میتونیم ببینیم

119 بازدید | 9 پست

پسرم مشکل عفونت گوش داشت دکتر بردیم گفت چرک داره با سرنگ برداشت یه ماهی میشه امروز با چراغ داخل گوش پسرمو نگاه کردم انگار یه چیزیگوش  پسرمو گرفته یه نکته کوچیک باز بود به نظرتون چیه

میشه واسه اینکه حال دلم خوب باشه یه صلوات مهمونم کنید😘 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه جاریم عفونت پشت گوش داشته میگفت دستگاه گذاشته داخل گوشش دکتر 

باز مادرشوهرم پرده گوشش پاره شده بوده چند ماهه عمل کرده وعفونت میشد رفته دکتر بهش قطره داده ویه چیزی گذاشته داخل گوشش میگفت  دکتر گفته حلزونه  بعد ۸ روز خودت با موچین تمیز ضد عفونی شده  برش دار 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
اگر هنوز گوشش درد داره ببرش پیش دکتر گوش وحلق وبینی.شاید هنوز عفونش برطرف نشده.با چشم عادی نمیشه پرد ...

سه تا دکتر بردم به خدا همشون متخصص نمیدونم دکترا حالیشون نمیشه ولی اینم بگم قبلا یواش حرف میزدی نمیشند ولی الان خوب شده فقط داخل گوشش اونو دیدم ترسیدم

میشه واسه اینکه حال دلم خوب باشه یه صلوات مهمونم کنید😘