2821
2789

😂اوو چه عجله داره مرد بزار ۱ سال بگذره

البته همه چی بستگی به خودتون داره 

یکم کیف کنید لذت ببرید بعد اقدام کنید واسه نی نی

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂اوو چه عجله داره مرد بزار ۱ سال بگذره البته همه چی بستگی به خودتون داره  یکم کیف کنید لذت ب ...

والا بهش میگم 

میگه هر چه زودتربهتر، پارسال دختر خالم عروسی کرد الان بچش بغلشه سالگرد عروسی شون بچه شون بدنیا اومد 

والا بهش میگم  میگه هر چه زودتربهتر، پارسال دختر خالم عروسی کرد الان بچش بغلشه سالگرد عروسی شو ...

من و همسرمم همسن شماییم البته من ۲۲ هستم

امسال بعد از ۳سال تصمیم گرفتیم مامان و بابا شیم اگه خدا بخواد 

اینکه همون موقعه نی نی دار بشی خیلی خوبه ولی خب کلی لذت های دونفره هست که میتونین ازش لذت ببرین اول زندگیتون 

اول باید تو وجود خودت ببینی مادر شدن و چون کلی چالش داره از زمانی که اقدام میکنی تا بعدش  مسئولیت ۲ نفر دیگه و خونه و زندگی و به دوش باید بکشی

اگه قدرتش و تو خودت میبینی 

اگه دلتون میخواد این مسیر و ۳ نفر اینقدر زود برین بعد از یکی دو ماه اقدام کنید اگرم که فکر میکنی زوده بزار ۱ سال بگذره 

به اینم توجه نکن که کی چه زمانی بچه اورده 

قدرتش و تو خودت ببین شرایط خودت و زندگیت و درک کن 

چون تازه اوله راهی و افتادی تو زندگی 

اینکه هنوز از زندگی متاهلی هیچ درکی نداری یهو درگیر مادری بشی یکم واست سخته میشه 

ولی بازم تصمیم با خودته عزیزم انشالله هرچی صلاحته پیش بیاد 

آخه میخواییم مهاجرت کنیم از ایران بریم  شوهرم میگه مادرم میخواد نوه شو از نزدیک ببینه 🤦‍♂️😑

اگه که به مهاجرته دختر اصلا فکرشم نکن

وقتی میتونی بچتو خارج از کشور با بهترین شناسنامه به دنیا بیاری ایندشو بسازی 

چرا میخوای ایران بدنیا بیاری اونم با این شناسنامه ای که فقط تو کشور خودش معتبره 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز