2777
2789

منم شب و روز سر درد دارم...از عصر شدیدتر شده 

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها درمان میگرت قهوس در واقع کافیینه من هر مسکن قوی هر امپولی بزنم  خوب نمیشم ولی یه شات قهوه بخورم نیم ساعته سرم اوکی میشه اینم بگم من بهدقهوهواصلا اعتیاد ندارم ولی بخاطر میگرنم امتحانش کردمو دیدم جواب داد

عزیزم باید سعی کنی موارد استرس زا رو توی زندگیت کم کنی بیشتر در حالت آرامش باشی زمانی که دچار میگرن میشی از قرص‌های مسکن استفاده کنی جای بخوابی که نور کم باشه 

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊

هر روز سر درد خیلی سخته عزیزم

زالو درمانی کن.طب سوزنی و اینا هم‌میگن تاثیر داره

من قبلا زیاد سرم درد میگرقت از وقتی تصمیم گرقتم حرقمو بزنم و خودخوری نکنم خیلی بهتر شدم

فقط موقع پریدی سرم درد میگیره

هیچی مسکن میخوریم من چند روزه سر دردم امروز با مسکن هم اروم نشد دیگه کلا باهاش عجین شدم 

ولی گلاب بو کن گلاب بخور

پنیر صبحانه نخور 

خوابت رو تنظیم کن حتما توی تاریکی بخواب 

خودت رو به گرمی ببند گرمی زیاد بخور 

اب زیاد بخور 

ایشالله کمتر میشه 

استرست رو کنترل کن

قهوه هم حرف نداره من غلیظش رو موقع سردرد میخورم عالیه، ولی اگه به غلیظ عادت نداری غلیظ نخور،شبم نخور بیخواب بشی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.