هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
سرطان که یه شبه ایجاد نمیشه. فقط هم با آزمایش بافت شناسی نظر قطعی میشه داد. شما احتمالا مشکل لوزه یا تیرویید پیدا کردی
✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
من رفتم دکتر ولی قرصا مخصوصا ضدافسردگی خیلی تو طول روز باعث خواب میشد دیگع نخوردم ولی هر وقت اینطور میشم مخثوصا شبا نصف قرص آلپرازولام نیم میلی گرم میخورم اگرم صبح باشه سعی میکنم با یوگا ضربان قلبمو پایین بیارم
من خیلی میترسم چیزه دیگه ای باشه ولی میدونم همش از لضطرابه 🤦🏻♀️💔
من چون رشتم روانشناسی بوده همون بار اول فهمیدم حمله عصبیه ولی خوب بازم اوم موقعه حمله میترسه.ولی سعی کن وقتی این افکار مریضی بخ سراغت میاد با خودت منطقی حرف بزنی