2777
2789
عنوان

چيزي در گلو

115 بازدید | 13 پست

بچه ها من احساس میکنم چیزی تو گلومه هی سرفه میکنم بعضی موقع سوزش داره البته موقع سرفه کسی میدونه از چیه؟؟

خیلی استرس دارم سرطان گلو نباشه یهو؟؟(۱۹سالمه) جواب بدین لطفا🥲💔

ممکنه غده تیروئیدت باشه چکاپ شو

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سرطان که یه شبه ایجاد نمیشه. فقط هم با آزمایش بافت شناسی نظر قطعی میشه داد. شما احتمالا مشکل لوزه یا تیرویید پیدا کردی

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

عزیزم نگران نباش از رفلاکس معده هسته 

قرص معده بخور خوب میشی 

منم اکثر موقع ها همین حس رو دارم وقتی یه غذای  سنگین می‌خورم

🤲🏻🌱•|اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَجــے|•🌱🤲🏻️
تو تاپیک قبلت که گفتی تنگی نفسم داری .اینا علایم حملا عصبیه منم دارم 

شدیدا استرس بیماری دارم هرروز ی جام درد میکنه 🤦🏻‍♀️میرم دکتر میگن سالمی الانم گیر دادم ب گلوم🤦🏻‍♀️

شدیدا استرس بیماری دارم هرروز ی جام درد میکنه 🤦🏻‍♀️میرم دکتر میگن سالمی الانم گیر دادم ب گلوم🤦🏻‍ ...

منم مثل توام اینا علایم پنیکه وقتی دچار پنیک میشی هم رفلاکس معدا میشی هم مری منقبض میشه

منم مثل توام اینا علایم پنیکه وقتی دچار پنیک میشی هم رفلاکس معدا میشی هم مری منقبض میشه

چیکار کنم خوب بشم ؟همیشه اینجور نیستم یهو اینجور میشع مخصوصا وقتی تو خونه میمونم 

چیکار کنم خوب بشم ؟همیشه اینجور نیستم یهو اینجور میشع مخصوصا وقتی تو خونه میمونم 

من رفتم دکتر ولی قرصا مخصوصا ضدافسردگی خیلی تو طول روز باعث خواب میشد دیگع نخوردم ولی هر وقت اینطور میشم مخثوصا شبا نصف قرص آلپرازولام نیم میلی گرم میخورم اگرم صبح باشه سعی میکنم با یوگا ضربان قلبمو پایین بیارم 

من رفتم دکتر ولی قرصا مخصوصا ضدافسردگی خیلی تو طول روز باعث خواب میشد دیگع نخوردم ولی هر وقت اینطور ...

من خیلی میترسم چیزه دیگه ای باشه ولی میدونم همش از لضطرابه 🤦🏻‍♀️💔

من خیلی میترسم چیزه دیگه ای باشه ولی میدونم همش از لضطرابه 🤦🏻‍♀️💔

من چون رشتم روانشناسی بوده همون بار اول فهمیدم حمله عصبیه ولی خوب بازم اوم موقعه حمله میترسه.ولی سعی کن وقتی این افکار مریضی بخ سراغت میاد با خودت منطقی حرف بزنی