2777
2789

میرم تو یه جایی که بد چند وقت میبینمشون سنگینی نگاهشون و حس میکنم یه حس بدی بهم دست میده، من همیشه باهاشون گرم دست میدم سلام و ..‌ میرم نزدیک صمیمیا مثلا دخترعمویی چیزی به هرحال بد بعضیاشون فقط نگاه میکنن شده ی سوال پرسیدم اصلا حواسش نیست ولی نگاهش هست...اینام که میگم نسبت دوری دارن برای همین راحت نیستم برم باشون زیاداز حد شوخی و.. کنم 

+خدایاشکرت🤍

حسادت

اخه اونا پولدارن و همه از دم پر طلا و لباسای مارک هرچی فک میکنم میبینم ن کاری کردم بخان بدشون بیاد چون انقدری ارتباط نداریم نه اینکه ازشون سرترم پولداره خفن باشم و...

+خدایاشکرت🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون خودشون گرم نمگیرن یا شوخی نمکنن با فامیل 

اره همینجوریم هستن خنثی ،نمی دونم گفتم شاید من زیادی رفتارم باشون صمیمی یا خودمونی ک اجازه میدن انقدر خشک باشن و سنگین.

+خدایاشکرت🤍

اونا زیاد براشون مهم  نیست  به نظر من  حساس نشو

من اخه حس بدی میگیرم یکی باش حرف میزنم یا توجم نگاه کنه فقط از نوک پا تا بالا وهیچی ب هیچی فقط نگاه زوم کنه نه خرفی نه بگوبخند

+خدایاشکرت🤍

اره همینجوریم هستن خنثی ،نمی دونم گفتم شاید من زیادی رفتارم باشون صمیمی یا خودمونی ک اجازه میدن انقد ...

شما خوش روح هستی و خوشحال از اینکه اطرافت شلوغه اگه غم در بغل بگیری ساکت میگن چقدر ساکته وقتی گرمی میگیری اینجوری نگاهت میکنن ولی کمی حسودی مخورن که مثل تو باشن ولی توی دلشون ی جور منفی نگاهت میکنن چون دلشون مخواد مثل تو باشن ولی نمتونن 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
شما خوش روح هستی و خوشحال از اینکه اطرافت شلوغه اگه غم در بغل بگیری ساکت میگن چقدر ساکته وقتی گرمی م ...

من کلا دوست ندارم کسی خودگیر و نگاه از بالا به پایین داشته باشه سریع حساس میشم ،دوست دارم همه خاکی و گرم باشن ادم راحت باشه،چه مهمون باشم چه میزبان نمیزارم کسی حس بدی از من بگیره برعکسه اینا که نمیدونم خانوادتا چرا انقدر سرد ان ، خیلی ممنونم از نظرتون

+خدایاشکرت🤍