2777
2789
عنوان

تویه دو هفته

59 بازدید | 5 پست

تویه دوهفته سه کیلو کم کردن خوبه؟ 

در روز ششصدتا طناب میزنم پنجاه تا دراز نشست 

چه ورزشایی کنم بیشتر لاغر کنه؟ رعایت غذاییم خوبه

امضامو بخون رفیق قشنگه                                                                                                   ای که افسانه ی زیبای غزل های   منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای  که  معلول به  هرکار  و علل های  منیشده  هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل  هر جنگ و جدل های منیموی  توطره  و  قدت  به بلندای  غزلچه بگویم  که خودت شهد و عسل های منیذهن من  در  همه حالات  به  فکرت مشغولبفدایت که  تو افکار  و عمل های   منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·
من تو ۱۵ روز ۵کیلو کم کردم از دوشنبه تا امروزم ۸۰۰ کم کردم

چجوری گلم

امضامو بخون رفیق قشنگه                                                                                                   ای که افسانه ی زیبای غزل های   منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای  که  معلول به  هرکار  و علل های  منیشده  هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل  هر جنگ و جدل های منیموی  توطره  و  قدت  به بلندای  غزلچه بگویم  که خودت شهد و عسل های منیذهن من  در  همه حالات  به  فکرت مشغولبفدایت که  تو افکار  و عمل های   منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری گلم

تو ۵روز اول کلا برنج نخوردم هرروز باااااید سه تا ظرف نوشابه بزرگ اب بخورم سرخ کردنی نخوردم نون کمتر کردم ناهار نخوردم شام یکم میخوردم از ۸به بعد دیگه هیچی نمیخوردم ورزش میکردم و کارای عید خونه بعد ۵ روز ورزشامو یکم اسون تر کردم اب سرجاش بود برنجم ۷قاشق با ۳قاشق خورش میخوردم

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
تو ۵روز اول کلا برنج نخوردم هرروز باااااید سه تا ظرف نوشابه بزرگ اب بخورم سرخ کردنی نخوردم نون کمتر ...

این سخته 

سیستم ایمنی بدنت ضعیف نشده؟

این سخته   سیستم ایمنی بدنت ضعیف نشده؟

سخته ولی من فقط ایتجوری کم میکنم اولش باید شوک بدم به بدنم قرص ویتامین بخور 

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚