2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما اولویت این آقا نیستی و نخواهی بود 

هرچند حق داره چون مسولیت بچه با اون آقاست مخصوصا چون زنش فوت کرده بیشتر تلاش می‌کنه تا دل بچه رو بدست بیاره 

ببین می تونی قبول کنی اولویت دوم باشی و اینکه مادری کنی یا نه 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
خودت مطلقه هم باشی بازاشتباهه

کاش از نظر اون اقا هم نگاه کنید 

اون اقا زنش فوت کرده 

دیگه حق زندگی و خوشحالی نداره؟ 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

باید این ظرفیت رو داشته باشی که به اون بچه مثل بچه خودت نگاه کنی و واقعا براش مادرباشی واگر خودت بچه دار شدی بین بچه خودت و اون بچه فرقی نزاری. جوری نشه چن سال بعد همون بچه بیاد نی نی سایت تاپیک بزنه که نامادریم فرق میزاره و منو دوست نداره

اگه مطلقه بود میگفتم  صد در صد نه   ولی خانومش فوت شده  اگر شما میتونید  مثل یه مادر باشید برای اون دختر   و بین بچه هاتون در اینده و این دختر فرق نذارین بله   یادت باشه این دختر یتیمه  و به محبت مادر نیاز داره

کاش از نظر اون اقا هم نگاه کنید  اون اقا زنش فوت کرده  دیگه حق زندگی و خوشحالی نداره؟&nb ...

چرانداره اونم حق زندگی داره امابایکی توشرایط خودش کسی ک خودشم بچه داشته باشه، خیلی از اینایی ک بچه دارن ب خدا دیدم حاضرنیستن زنشون باخودش بچه بیاره همه چیزو فقط ب نفع خودشون میخان

Dunyada olumden baskasi yalan