2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین❤️

148 بازدید | 7 پست

چند سالگی ازدواج کردین و چند ساله باهمین

وبیشتر شما با سیاستتون رابطه رو کنترل میکنین یا همسرتون؟ و چه جوری

بزای تازه عروسا بگین

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من ۱۹ سالمه ۱۰ ماهه ازدواج کردم 

۵ سال دوست بودیم باهم

من خیلی جیغ جیغوام ولی همسرم خیلی ریلکسسسس برخورد میکنه خونسردیش حرصم درمیاد😐😫

هیچی سیایت نداریم خودمونیم 

۱۴ سالگی 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

من ۱۹ سالمه ۱۰ ماهه ازدواج کردم  ۵ سال دوست بودیم باهم من خیلی جیغ جیغوام ولی همسرم خیلی ریلک ...

وای😂😂 منم خیلی بی اعصابم و همسرمم خیلییی ریلکسه ولی از ریلکس بودمش سو استفادع نکن یه روز فوران میکنه ها

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

وای😂😂 منم خیلی بی اعصابم و همسرمم خیلییی ریلکسه ولی از ریلکس بودمش سو استفادع نکن یه روز فوران میک ...

😂🤦‍♀️ببین من ک عادتم اینه تو بحث و دعوا خندم میگیره ول نمیکنم 

شوهرم کلا ریلکس خونسرد من دوساعت جیغ جیغ بحث میکنم دلیل میارم حرف میزنم همسرم خیلی خونسرد میگه خب حالا فعلا ی چایی بریز بیا حرف میزنیم😐😂یا میخنده از خنده من 

منم خب کلافه تز میشم😂