2789
عنوان

بچه ها بیایید

73 بازدید | 6 پست

من دو هفته اس کات کردم و الان ی پسره که جزو فالوویرهام بود و قبلا هم در حدی که من  استوری های ایشون رو جواب میدادم مثلا میگفتم دقیقااااااا یا مثلا همینه اره  بعد حالا پیام داده که خواهرم می خواد شغل شما رو داشته باشه چجوری بخونه و اینا منم توضیح دادم بعدش کار کشید به جایی که گفت می تونم بپرسم دقیقااااااا چند سالتونه منم گفتم ۲۱ و اونم ۲۳ سالشه بعد گفت که میشه بیشتر آشنا شیم منم گفتم خیر من اهل رل و اینا نیستم گفت پس میشه شماره پدر و مادرتون رو بدید گفتم باید فکر کنم  ولی شاید بشه شماره پدر و مادرم رو بدم اینطوری آشنا شید گفت درستش هم همینه واقعا نمیدونم چیکار کنم    ؟  خلاصه ولی حرف زد ....منم خیلی سنگین جواب میدادم که اوهوم اره درسته اینجوری     ولی الان  همین که نمی تونم اون قبلی رو فراموش کنم و همین که نمی تونم دیگه اعتماد کنم   نمیدونم شما راه حل بگید 😐  دلم می خواد اون قبلی برگرده 😔رفتم به دوستش پیام دادم گفتم خواستگارقرار بیاد دوستش گفت که بهش زنگ بزن برای آخرین بار بگووو   گفتم نه   اونم گفت من بهش میگم گفتم که نه نگووو فکر می کنه من از قصد به شما گقتم   دریافت نکرد دیگع پیامم رو یعنی گفته بهش؟؟؟😔خیلی ناراحتم دیشب کلا نخوابیدم🥲🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: