2777
2789

ارز. یجیتال بهتره هرچند بسیار پر ریسک هست

طلا جز بازار های سخت تحلیل شونده هست و برای شروع مناسب نیست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ارز. یجیتال بهتره هرچند بسیار پر ریسک هست طلا جز بازار های سخت تحلیل شونده هست و برای شروع مناسب نی ...

میگم کسایی که توی ایتا مثل علیرضا خسروی اینا خوبن شرکت کنم مال بازار طلای انلاینه

ارز. یجیتال بهتره هرچند بسیار پر ریسک هست طلا جز بازار های سخت تحلیل شونده هست و برای شروع مناسب نی ...

میگن ارز دیجیتال سرمایه بزرگی میخواد اما بازار طلا ۲/۵ میلیون 

میگن ارز دیجیتال سرمایه بزرگی میخواد اما بازار طلا ۲/۵ میلیون  

اگه آدم مذهبی هستید طلای آب شده دارای اشکال شرعی هست

اگه نیستید هم طلا جزو بازار های سخت هست و برای حرفه ای ها مناسبه نه افراد تازه کار

در ضمن با سرمایه ۲ نیم تومنی به جایی نمی رسید حداعقل باید ۵ تومن داشته باشید که بتونه ضرر رو هندل کنه

به این آسونیا نیست با چند تا کلیپ دیدن بشه یاد گرفت حداعقل باید ۶ ماه تمرین کنید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
اگه آدم مذهبی هستید طلای آب شده دارای اشکال شرعی هست اگه نیستید هم طلا جزو بازار های سخت هست و برای ...

پس چرا توی ایتا تبلیغ میکنن

نظرات میزنن این قدر درآمد دارن 

اینا چی کار میکنن

پس چرا توی ایتا تبلیغ میکنن نظرات میزنن این قدر درآمد دارن  اینا چی کار میکنن

اسمش روشه تبلیغات

اینا پکیج فروش هستن عمده در آمدشون از فروش آموزشات هست نه معامله گری

اینا به شما نمیان بگن این بازار پرنوسان هست و دارای سود و ضرر هست

نمیان بگن طلا جزو بازار های پر نوسان و پر ریسک هست 

اینا تا میتونن فقط میگن پر سود هست سروتمند میشید و ...

برای سود زیاد باید سرمایه زیادیم داشته باشید

خب برای ارز دیجیتال باید چقدر سرمایه داشت 

با یه تومنم میشه شروع کرد ولی اصولی نیست

حداعقل باید ۱۰۰۰ دلار داشته باشید نشد دیگه ۵۰۰ دلار حتمی باید داشته باشید یه سال باید آموزش ببنید و تمرین کنید اصلا آسون نیست

طلای آب شده هم همینه باید تحلیل تکنیکال یاد بگیرید بین ۳ ماه تا ۶ ماه زمان میبره

با یه تومنم میشه شروع کرد ولی اصولی نیست حداعقل باید ۱۰۰۰ دلار داشته باشید نشد دیگه ۵۰۰ دلار حتمی ب ...

پس با تحلیل تکنیکال میشه هر دو بازار فعالیت کرد ؟ 

بنظرشما بصرفه هست توی این بازارها کار کرد؟